Alunperin aloitin tämän blogin auttaakseni itseäni ja muita jotka tarvitsisivat apua löytämään elämäänsä mukavia naisia. Myös halusin kirjoittaa tätä naisille, että tietäisivät jos joku yrittää käyttää heihin jotain pua-kikkoja. Sinänsä en näe että on ongelma, että nainen tietää että häneen käytetään "pua-kikkoja", koska sehän vain tarkoittaa, että nainen ymmärtää että kyseinen mies on ainakin jossain suhteessa kiinnostunut hänestä ja monestihan joillain miehillä, kuten esim. minulla on ollut ongelmia näyttää kiinnostustaan.

Haluaisin nyt tietää että onko tästä blogista ollut oikeasti apua jollekin ihmiselle, naiselle tai miehelle? Jos on ollut, niin millaista apua?

En ole enää pitkään aikaan jaksanut oppia ja käyttää mitään uutta enkä juuri mitään vanhaakaan "pua-materiaalia". Pääsin jo poikuudestani, tosin pua-juttujen vaikutusta siihen on vaikea arvioida, koska en muista siinä tapauksessa juuri pua-oppeja käyttäneeni. Toisessa seksikokemuksessani (ei-yhdyntä) muistan käyttäneeni lähinnä suutelucloserepliikkiä "tahtoisitko suudella", joka sekin on vaan hyvä vinkki, eikä mikään monimutkainen kikka. Olen kyllä oppinut itsekin kokeilemalla joitain juttuja miten asiat toimii, enkä löytänyt niitä mistään kirjasta eikä kukaan niitä minulle kertonut. Itse asiassa mahdollisesti ne toimivat lähinnä minulla tai lähinnä niihin naisiin joihin käytin niitä, kaikki ne on jossain mainittu täällä blogissanikin.

Ei kyllä huvita olla mikään pua-edustaja tai muukaan pua. Alunperin ajattelin, että sehän se vasta olisi upeaa. Uskoin että pystyisin siihen, vaikka olisi yleisesti tiedossa, että minähän se pua olen. Annoin jopa niin paljon vinkkejä henkilöllisyydestänikin, ihan tahallani, että jos joku niiden perusteella ei pystynyt löytämään henkilöllisyyttäni, niin ei kyllä kannata salapoliisin urasta haaveilla. Tein henkilöllisyydestäni julkisen salaisuuden, koska en nähnyt tässä toiminnassa mitään hävettävää, enkä näe vieläkään, mutta en silti haluaisi että minut yhdistetään mihinkään pua-juttuihin. Pua-jutuissa on mukana vähän kaikenlaista porukkaa, on niitä jotka oikeasti tarvitsevat vain vähän apua naisen saamisessa ja jotka ovat muuten hyviä tyyppejä, sitten on niitä jotka tarvitsevat apua lähinnä itsensä kehittämisen kanssa ja sitten on sellaisiakin joilla on vähän epäilyttävät motiivit ja moraalit.

Sitä en kyllä ymmärrä mikä ihmeen tarve niin monilla ihmisillä on kiusata niitä, jotka haluavat parantaa itseään tällä elämän alueella. Minä tuen niitä, jotka apua tarvitsevat, sillä tiedän millaista on elää yksinäisyydessä, neitsyenä ilman tietoa ja taitoa saada läheisyyttä ja seksiä haluamaltaan ihmiseltä. Sellaiseen elämään uskon että usein yhdistyy monia henkisiä ongelmia, jotka tekevät elämästä raskasta. Vielä kun aletaan potkia päähän ja kiusaamaan, kun yrittää tehdä asialle jotain, niin täytyy olla vahva että jaksaa yrittää. Helpompaa on ottaa ns. alemman tason miehen identiteetti, syytellä muita ja mennä nimettömänä jonnekin nettifoorumeille julistamaan vihaa feminismiä ja naisia kohtaan (itse en koskaan tosin ole tuntenut tarvetta siihen). Varmaan se mitä nämä wannabe-puaajien kiusaajat haluaisivat on, että nämä miehet vain tyytyisivät elämään yksin koko elämänsä, koska thai-vaimojakin ottavia syytellään ties mistä.

Thai-vaimoista olen kuullut niinkin pöyristyttäviä mietiskelyjä kuten, että varmaan ainakin osa näistä maatilan isännistä parittavat näitä thai-vaimoja kavereilleen. Toisen kerran kuulin thai-vaimosta, jolla oli maisterin paperit fysiikasta, mutta hakeutui opiskelemaan lähihoitajaksi: syy: no tietenkin syynä täytyi olla, että se suomi-mies on hänet patistanut naiselliseen ammattiin. Kun kuitenkin tutustuin paikallisista maaseudun maahanmuuttajista tehtyyn kyselyaineistoon, siellä oli eräs thaimaalainen, joka sanoi että haluaisi päästä opiskelemaan lähihoitajaksi. Itse siis halusi päästä opiskelemaan lähihoitajaksi, eikä mies pakottanut, mutta eihän tämä tule mieleen kun on vahvat ennakkoluulot maaseudun thai-vaimojen miehistä. Muutenkin thai-vaimojen ottajiin tuntuu että suhtaudutaan naisten alistajina. Kun kuulen tällaista suoranaista maaseudun miesten mustamaalausta, niin tekisi mieleni sanoa jotain maaseudun miesten tueksi. Minä olen aina sillä kannalla, että jos ei halua olla yksin yksinäinen, niin saa kyllä opetella viettelemään naisia, saa käyttää nettideittiä, saa mennä napakymppiin ja saa vaikka ottaa Thai-vaimon jos ei suomalaistakaan löydy seuraksi.

Itse en haluaisi ottaa tällaista tilausvaimoa Thaimaasta, siihen kyllä on päinvastainen syy, mitä maaseudun thai-vaimojen miehistä kuvitellaan. Nimittäin nämä thai-vaimot voivat olla sellaisia onnenonkijoita, jotka käyttävät liian kilttiä suomalaista miestä hyväksi: lähetetään rahaa kotiin suvulle, maksetaan siskon koulu (miehen rahoilla), majoitetaan sukulaiset kuukausiksi omassa kodissa, petetään miestä paremman kanssa kun sattuu kohdalle. Tällaista olen kuullut että on tapahtunut jollekin. Thai-naisten eduksi kyllä sanon, että suomimiesten vaimoina on monta tosi nättiä ja mukavanoloista naista, jollaisen kyllä haluaisin itsellenikin. Kuitenkin, kun etsein OkCupidilla Bangkokista naista, niin suurimmat mätsäysprosentit oli joidenkin paikallisten länkkärinaisten kanssa, että taitaa minun olla parempi pysytellä länkkärinaisissa, jos vaan joku sellainen joskus huolisi jonka haluaisin.