En ole vieläkään päässyt poikuudestani.

Lisäys 16.5.: Sen kuitenkin haluan sanoa, että en tosiaankaan ole luovuttanut tai luovuttamassa. Minä yritän aina uudestaan vaikka kuinka monta kertaa epäonnistuisin. Se on tarve ja vietti. Vielä en ole onnistunut, mutta epäonnistunut varmaan noin 1000 kertaa, en silti lopeta, en voi enkä halua luovuttaa. Pidän naisista ja naiset tarvitsevat lisää kaltaisiani tasokkaita miehiä seksiseuraksi ja rakkaudentäyteiseen parisuhteeseen, enkä nyt halua tuottaa pettymystä naisille pitämällä itseäni poissa heidän saataviltaan.

Katsoin eilen YouTubesta jakson ohjelmasta "Ex-sinkku", jossa neljä miestä kilpaili yhdestä naisesta. Ne miehet olivat sitä tasoa, että nainen varmasti olisi toivonut että joku minun kaltaiseni mies olisi ollut hänen valittavanaan. Tosin, ei se nainen ollut minun tyyppiäni mutta silti;). Moni nainen on yksinäinen ja kaipaa kaltaistani miestä, kuten minäkin heitä, joten on velvollisuuteni lisätä heidän hyvinvointiaan ja onnellisuuttaan tarjoamalla läheisyyttä, seksiä tai rakkaudentäyteisen parisuhteen. Mutta ei jokaiselle naiselle, vain niille jotka minua miellyttävät, muiden täytyy löytää joku muu tai kehittää itseään, koska olen palkinto;).

Tässä joitain mieleen tulleita vinkkejä naisille, miten voivat kehittää itseään: lopeta tupakointi, lopeta juopottelu, hanki koulutus, hanki ammatti/työ, syö terveellisesti ja esim. lopeta lihansyönti, hankkiudu normaalipainoon, ole aloitteellinen äläkä jätä kaikkea miehen tehtäväksi, ole empaattinen ja kiltti, ole avoimesti sellainen kuin olet äläkä peittele kiinnostuksen kohteita, luonteenpiirteitä, mielipiteitä, haluja, toiveita tms. Eli ole oma itsesi.