En ole käynyt baareissa sargaamassa (iskemässä) naisia sen jälkeen kun vapauduin poikuudestani [lisäys: Olenpas, muuten ainakin kaksi kertaa, mutta ilman mainittavaa menestystä]. En ollut myöskään eilen baarissa siinä tarkoituksessa, menin sinne vain katsomaan stand-up-komiikkaa. Kävi sitten kuitenkin sillä tavalla että menin sinne baariin ja huomasin, että kaverini (miespuolinen) ei ollut tullut sinne vielä. Vähän kiusaantuneesti pyöriskelin siinä ja mietin, että mitäs nyt.

Menin sitten tilaamaan kokiksen tiskiltä. Olen kyllä alkanut miettimään, että kokis ei ole hyvä baarijuoma, koska siinä on kofeiinia ja se saattaa vaikeuttaa nukahtamista. Alkoholiakaan en halunnut kuitenkaan. Menin tyhjään pöytään juomaan kokista ja mietin että mitä tekisin odotellessa kaveriani: ajattelin että voisin ladata puhelimeeni karttoja käytettäväksi off-line tilassa. Pidän kartoista, mutta en sitten jaksanut alkaa latailla niitä, sitä paitsi olen jo lataillut paljon niitä karttoja puhelimen muistiin.

Jotain aika outoa sitten kuitenkin kävi, nimittäin en ole aivan varma, mutta mielestäni baarissa oli paikkoja vapaana, mutta silti ihan viehättävä nainen tuli kaveriensa kanssa siihen pöytäni luo ja kysyi: "Voidaanko istua tähän?". Sanoin: "Joo". Arvelin, että haluavatkohan ajaa minut pois tästä ja vallata koko pöydän, en kuitenkaan ajatellut lähteä vaan jäin pitämään istuma-asemaani. Siihen sitten istui kaksi tyttöä vastapäätä ja heidän viereensä komiikkotähti, minun puolelleni istui heidän myös viehättävä, mutta hiljaisemman ja ujomman oloinen kaverinsa.

Kuuntelin siinä, kuinka koomikkotähti heitti hauskaa läppää tytöille ja se alensi jo muutenkin huonoa itsetuntoani, kun ajattelin, että "Nämä tytöt tykkää hauskoista miehistä, siksi ne tuli stand-uppiinkin, minulla ei ole mitään tsäänssiä, koska olen hauska vain vahingossa. Parasta pitää suu kiinni". Yksi näistä tytöistä sitten käytti minuun suljettua kysymys-avausta, kysyen: "Tiedätkö sä mitä nää on?". Tätä ennen he olivat siis ihastelleet lampuista roikkuvia c-kasetteja ja tutkiskelleet niitä. En osannut puamaisesti pelata sitä hyvin, joten sanoin vain: "Kai ne jotain kasetteja on.".

Pian tytöt ja koomikkotähti lähtivät pois pöydästäni, mutta mutta, sellainen huomionarvoinen seikka oli, yksi tyttöpä ei näyttänytkään tahtovan lähteä vielä pois. Tämä sama tyttö oli tullut kysymään lupaa istua pöytään ja samoin kysyi kaseteista. Hän katsoi lähteneitä kavereitaan siihen malliin, että "en vielä olisi halunnut vaihtaa pöytää".

Stand-up show oli oikein hauska, katsoimme sen kaverieni kanssa, jotka löysin pian tämän tapahtuman jälkeen.

Stand-up shown jälkeen menimme kaverien kanssa katsomaan baarin lautapelikokoelmaa ja löysin siitä Trivial Pursuit -kysymyskortteja. Innostuin niistä niin, että katsoin niistä kysymyksiä ja aloin esittämään niitä kaverilleni. Yht'äkkiä kaverini kysyi, että kutsuiko joku. Olen hämmentynyt ja huomasin pian, että koomikkotähden ja viehättävien tyttöjen pöydästä katsottiin meihin päin ja koomikkotähti viittelöi meitä tulemaan luokseen. Ajattelin, että varmaan viittelöi kaveriani, joka on koomikkotähden tuttu. Niinpä kaverini meni pöytään ja jatkoin kysymysten esittämistä vieressä olleelle puolitutulle, jolle moikkailen jos tulee vastaan, mutta en sen paremmin tunne.

Pian kuitenkin samaisesta tyttöjen ja koomikkotähden pöydästä kutsuttiin nimeäni ja hieman hämmentyneenä menin sinne. Se tyttö, joka oli kysynyt lupaa istua, teki tilaa viereensä minulle. Mietein, että olisiko hän voinut olla alustavasti kiinnostunut minusta.

Pelasimme pöydässä Aliasta, tytöt halusivat kutsua lisää miehiä pöytään (nyt siinä oli kolme tyttöä, kaverini, minä ja koomikkotähti). Koomikkotähti lähti piakkoin ja se puolituttu kutsuttiin pöytään. Puolituttu oli aika kännissä ja selosti omiaan siinä jatkuvalla syötöllä. Pian tytöt kutsuivat pöytään lisäksi kaks matematiikan opiskelijapoikaakin.

Mietein, että taisivat tytöt haluta seksiä, kyselivätkin että mitäs ajateltiin tehdä tämän tapahtuman jälkeen. Ajattelin, että ei pidä vaikuttaa tarvitsevalta ja sanoin, että "Nukkumaan ajattelin mennä". Tytöt (ne kaksi ei-hiljaista) kertoivat mm. että heillä on hyvä sänky. Ajattelin, että siihen minä osaan sanoa jotain tilanteeseen sopivaa ja sanoin, että "No ne ei varmaan ole sitten hankittu täältä asuinalueen huonekaluvarastoista". Tytöt hämmentyivät ja tarkansin, että "sieltä siis saa ilmaiseksi sänkyjä, itsekin hankin sieltä, mutta nukun silti patjoilla lattialla.". Tytöt sanoivat sitten jossain kohtaa, että "haluavat sänkyyn". Silloin mietein, että voi jukra, nyt ne haluaa lähteä nukkumaan, eikä enää viihdy mun ja muiden seurassa. Tytöt lähtivät sitten kohta ja me miehet jäätiin istumaan. Vasta jälkikäteen mietein, että olisiko ne tytöt vihjailleet että haluavat sukupuoliyhdyntään sinä iltana. No, en ole niin sujuva pua, että olisin osannut viedä asiat niin pitkälle. Eikä tainneet ne muutkaan kaverit siinä pöydässä olla. Harmin paikka kyllä, taisi tytöiltä jäädä seksit saamatta. En nyt tiedä onko sopivaa sanoa tätä, mutta minä katselin niitä tyttöjä ja ajattelin, että "Wow, mä kyllä tänä iltana harrastan seksiä ton seksikkään naisen kanssa - mielessäni", koska en keksinyt ja osannut miten veisin sen käytännöntasolla siihen.

Toisaalta en ole niin yhden yön juttujen perään, kun minua jännittää aina hirmuisesti uusien ihmisten kanssa, että en varmaan saisi erektiotakaan aikaan. Toisaalta aina kun näen viehättäviä tyttöjä, niin kyllähän minä haluaisin niiden kanssa sekstata vaikka en niitä niin tunnekaan.

Jos satun näkemään noita tyttöjä vielä naapurustossa niin kyllä minä ajattelin morjestaa ja tiedän että yksi tytöistä tykkää tanssimisesta, niin voisin kysellä jos haluaisi lähteä harjoittelemaan lavatansseja minun kanssani. Muistan jopa heidän nimensä, se aloitteentekijä-tyttö oli nimeltään Miina (nimi muutettu), hänen puheliaampi kaverinsa oli Kerttu (nimi muutettu) ja sen hiljaisen tytön nimi muistaakseni oli Hanna (nimi muutettu).

Täytyy sanoa, että se kun vapautuu poikuudesta varmaan paistaa ihan läpi, kun harvoin tytöt tulee mun pöytään tolleen tai kutsuu omaan pöytäänsä, varsinkaan jos niillä on seurassaan jo komiikkotähti, jonka jutut on tosi paljon hauskempia kuin minun kalustevarasto-infoni.