Olin viime perjantaina yhen salsajärjestön tai jonkin sellaisen järjestämissä salsabileissä. Siellä opetettiin parisalsaa kello 21-21.30, ja koska haluan oppia parisalsaa panin facebook-statukseeni keskipäivän tienoilla ilmoituksen että haluaisiko joku mennä mun kanssa opettelemaan parisalsaa. Laitoin vielä jotain parillekymmenelle tytölle yhteisenä yksitysviestinä saman pyynnön. Kukaan ei vastannut yksityisviestiin ja statukseenkin tuli ensin vaan kolme vastausta tytöiltä, jotka sanoivat että muuten kyllä tulisin, mutta... kun asun liian kaukana tai oli lupautunut muihin juhliin. Mutta sitten joskus kahdeksalta ystävätyttöni Kurki vastasi että jos tarjous on vielä voimassa niin haluaa lähteä mun kanssa tanssimaan.

Menin sitten hänen kanssaan opettelemaan parisalsaa ja oli kyllä kivaa ja Kurki on tosi mukava ja hyvä tanssipartneri. Hänen piti sitten lähteä jossain vaiheessa mutta jäin vielä joksikin aikaa yksikseni sinne. Ja piakkoin yksi tyttö sitten tuli kysymään josko pari tuolia pöydässäni olivat vapaita, toki olivat. Tyttö oli viehättävä, joten oli pantava pelimiestila päälle. Aloin toistamaan päässäni jotain että olen itsevarma ja hyvä ja paras. Yritin myös keksiä jotain hyviä aloituslauseita. 5-10 minuutin rohkeuden keräämisen ja rakentumisen jälkeen kysyin tältä tytöltä, että oliko hän siitä tanssikoulusta jonka järjestämä tämä tapahtuma oli. Ei ollut, oli juuri muuttanut paikkakunnalle. Tästä oli helppo jatkaa siihen, että mistä oli muuttanut paikkakunnalle ja mitä opiskelemaan. Oli muuttanut länsirannikolta, siihen oli vaikea keksiä mitään keskustelua eteenpäin vievää. Mutta kertoi tulleensa opiskelemaan matkailua, tähän oli jo helpompi tarttua ja aloin sitten kysellä että mistä kulttuureista pitää eniten, tällaisista latinokulttuureista ehkä, mitä salsakin on? Ja jotain muuta tuollaista yleistä keskustelua koitin rakentaa ja pitää yllä.

Jossain vaiheessa taas tein kuution, melko iso kuutio, ei väriä, varjostuksia. En osannut analysoida paljon yhtään. Enkä paljon mitään muutakaan mitä hän kertoi kuutiostaan. Hänen hevosensa oli valkoinen yksisarvinen. Eli sanoin että hän tykkää viattomista ja puhtoisista henkilöistä sukupuolisuhteissa tai sitten sellaisia hänellä on ollut. En kuitenkaan mainostanut olevani neitsyt, koska se on melkein poikkeuksetta aina turn-off naisille. En nyt kuitenkaan oikein keksinyt mitään hyödyllistä tai kiinnostavaa kuutioanalyysistä. Sitten siirryin nlp:hen ja sanoin että silmistä näkee miten ajattelee ja pyysin kertomaan päivästään ja samalla tuijotin häntä silmiin ja sitten sanoin että hän on auditiivinen, kuuloaisti vallitseva, mutta ehkä ei sittenkään. Sanoin, että en nyt välttämättä edes usko että olin oikeassa vaan ehkä sitä ei oikeasti pystynytkään näkemään silmistä. Yksi juttu myös mitä pelijutuissa täytyy huomioia on, ettei näytä tarvitsevuutta tai liiallista innokkuutta ja kiinnostusta. Siksi en kovin nopeasti tullutkaan lähelle, en kosketellut (mitä sen sijaan on hyvä tehdä jo kohtuu aikaisin), katsoin usein muualla kuin olisin lähtevinäni ja katselin paljon tanssilattialle, eli poispäin tytöstä.

Yhdessä vaiheessa pääsin jopa tanssimaankin kun vihjailin siitä että haluaisin tanssia hänen kanssaan. Mutta siinä sitten itsevarmuus karisi ja mokasin kun lähdin tanssimaan, sillä unohdin askeleet enkä osannut luovia itseäni ulos siitä nöyryyttävästä unohtamisesta, sitten tanssittiin vähän aikaa siellä itseksemme. Loppuillan lähinnä istuimme siellä pöydässä ja jossain vaiheessa opetin hänet tekemään origamikurjen. Noin 15 minuuttia ennen valomerkkiä tyttö sanoi, että oli kiva tutustua ja hän lähtee nyt (sanoi sen kyllä vähän sellaiseen "haista *" -tyyliin, että varmaan oli odottanut minulta jonkinnäköistä aloitetta johonkin jonkin aikaa). Vastasin hänellä että lähden samalla kun kerran se muutenkin varmaan pian loppuu. Otin takkini, puin päälleni ja odotin joitain minuutteja että tyttö pukee päällensä. Hän kyllä pukeutui niin hitaasti, että oletin sen tarkoittavan että halusi minun lähtevän jo. Mutta odotin kuitenkin.

Ulkona kysyin että missä asuu ja sanoin siihen että asun ihan toisella puolella kaupunkia. Hän sanoi jotain siitä että on kylmä, eikä häntä oikein taitaisi huvittaa pyöräillä kotiinsa, tms. Ehkä se oli jotain vihjailua tai jotain. En kuitenkaan olettanut mitään siitä. Hän hyvästeli sitten, johon kysyin että haluaisiko joskus harjoitella lisää origamien tekoa tai tanssimista. Tällä siis tarkoitin, että haluaisiko hän joskus hengailla uudestaan ja ihan sama missä merkeissä ja mitä tehtäisiin ja haluaisiko antaa yhteystietonsa. Hän kuitenkin vastasi, että origameja tuli harjoiteltua tarpeeksi mutta ehkä seuraavissa salsabileissä. Tämä taas tarkoitti "en halua", sillä näitä salsabileitä on ehkä kerran kuussa. Kysyin sitten vielä että saisiko häntä suudella poskille ja lisäsin perusteluksi: "kun kerran noi salsatyypitkin tuntui sitä tekevän". "No SE on ihan okei", vastasi hän ja sitten suutelin poskille. Sitten lähdin enkä varmaan enää näe häntä. Omapahan oli tappionsa.