Tänään oli taas bileet. Minut oli kutsuttu parin unkarilaisen kaverin syntymäpäiväjuhliin, jotka olivat samalla aloittelujuhlat bileitä varten. Näissä juhlissa oli muutama ihan kiva tyttö. Sattumalta juuri yhden heidän vierestä oli tyhjä paikka joten pääsin istumaan siihen, en tuntenut häntä entuudestaan, mutta liettualainen kaverityttöni esitteli meidät.

Hän oli myös Baltiasta. Opiskelee täällä liikuntahallintoa tms. Aika liikunnallinen tyttö varmaan muutenkin, ainakin söpöstä vartalostaan päätellen. En oikein keksinyt mitään puhuttavaa hänen kanssaan ja muutenkin se tuntui olevan aika vaikeaa pitää keskustelua yllä hänen kanssaan, vaikka huomasin, että siinä miten hän katsoi, saattoi ehkä mahdollisesti olla jotain kiinnostuksen merkkejä. Tarjosin hänelle myös hieman tsekkiläiseltä ystävältäni saamaani Becherovkaa jota sitten maistoi. Ja jos joku suostuu ottamaan vastaan minulta jotain, se on myös pieni kiinnostuksen osoitus varmaan myös.

Bileissä on yleensä aina joku teema, niin näissäkin. Tällä kertaa teemana oli "turisti". Ostin tällaisia tilanteita varten aiemmin syyskuun alussa Tiimarista peitevesiväripaletin ja sudin. Maalasin sitten itseeni Suomen ja Saksan lipun. Tämä on ehkä vähän riski paljastaa, koska jos joku oli bileissä ja näki jollain nämä liput, niin tietää nyt kuka olen, mutta ehkä luotan, ettei blogi ole _ihan_ niin suosittu.

Mutta sitten näissä synttärikemuissa ehdotin tälle vieressä istuvalla tytölle, josta olin ehkä jo hieman kiinnostunut, että josko voisin maalata jotain hänen kasvoihinsa peiteväreilläni. Hänelle se sopi, joten sitten kun olimme pian lähtemässä bileisiin sanoin hänelle, että mennään niin maalaan hänen naamaansa jotain ja hän halusi kasvoihinsa oman maansa lipun, joten menimme vessaan ja maalasin sen. En tietenkään maalannut sitä nopeasti enkä hutiloiden vaan hitaasti ja tarkasti, niin että osa kämmenestäni hiveli hänen poskeaan samalla kun maalasin ja sitten vielä lopuksi vähän parantelin lippua jotta mittasuhteet olisivat paremmat. Samalla yksi tyttö tuli käymään siihen kun olin maalaamassa ja kysyin josko hänkin haluaisi, sanoi harkitsevansa asiaa.

Kun olin saanut tämän ensimmäisen tytön maalauksen valmiiksi, tämä asiaa harkinnut tyttö tuli uudestaan ja sanoi, että haluaisi kanssa maalauksen ja myös oman maansa lipun, joten taas maalasin samalla maalauskädellä poskea hivellen ja yritin tehdä mahdollisimman tarkkaa jälkeä ja samalla sitten juttelimme jotain. Viimeisenä maalasin vielä kanadalaiselle kaveripojalleni vaahteranlehtilipun poskeen, taas kämmenellä poskea hivellen, koska huomasin, että sillä tavalla sai tarkempaa jälkeä.

Itse bileissä sitten olin lähinnä tanssilattialla, aluksi kaverityttöjeni kanssa, jotka olivat Balttiasta ja Keski-Euroopasta, myöhemmin jäin jossain vaiheessa kahden tämän balttilaisen tytön kanssa, jolloin aloin juttelemaan musiikista. Mitä piti paikan musiikista, millaista musiikkia kuuntelee, millainen on tyypillistä musiikia hänen kotimaalleen. Ja siinä sitten keksin oivan tekosyyn saada hänen yhteistietonsa. Kysyin, että tietääkö hän paljon suomalaista musiikkia ja kerroin hänelle, että jos antaa yhteystietonsa, niin voin lähettää hänelle jotain suomalaista musiikkia. Vaikka oikeasti ei minua niin kauheasti kiinnostanut musiikki, vaan se tyttö itsessään enemmänkin ja saada mahdollisuus pysyä yhteyksissä. Hän antoi sitten Skype-osoitteensa ja nimensä jolla löydän hänet Facebookista.

Myöhemmin illalla tapasin yhden hollantilaisen kaveritytön kaveritytön, joka on myös minun kaverityttöni jollain tasolla. Hän kun on Hollannista niin kävin heti asiaan ja annoin kaksi poskisuudelmaa kun hän tuli moikkaamaan, ja kun hän tuntui haluavan vielä kolmannen niin annoin senkin, hän sanoikin sitten, että Hollannissa on tapana suukottaa kolmesti, ja kerroin että Keski-Euroopassa se taitaa olla vaan kahdesti, ja yritin sillä osoittaa, että en halunnut vaikuttaa tylyltä, en vaan tiennyt aiemmin kuinka monta kertaa kuuluu suukottaa.

Ja vielä myöhemmin tapasin taas tämän toisen tytön, jolle maalasin kasvoihin lipun, joka on Itä-Euroopasta, mutta osaa puhua jonkin verran suomea. Halusin hänenkin antavan minulle yhteystietonsa, joten aloin puhua musiikista, millaisesta tykkää, millainen on tyypillistä hänen maalleen ja kerroin että tykkään yhdestä euroviisusta mikä on hänen maastaan. Ja sitten sanoin taas että voisin lähettää hänelle jotain suomalaista musiikkia, jos antaa yhteystietonsa ja ojensin hänelle kynän ja paperia. Sain meseosoitteen. Lisäsin sen jo yhteystietoluetteloon mesessä ja Facebookissa lisäsin tämän tytön myös kaveriksi.

Sitten yks espanjalainen kaveritytön entinen kämppis tuli morjestamaan minua ja sitten taas juteltiin jotain ja brassailin baskin kielen osaamisellani hänelle, koska hän oli baskialueelta. Sanoin hänelle: "Aupa" ja "Gabon", jotka ovat baskia ja tarkoittavat "moi" ja "hyvää yötä". Hän opetti minulle sitten sanat "erittäin" ja "hyvä", ne olivat jotain "oso" ja jotain "ondo". Jossain vaiheessa kun hän oli lähtemässä kysyin sitten, josko häntä huvittaisi ehkä joskus myöhemmin vaikka hengailla tai jotain ja niin sain häneltä nimen jolla löydän hänet facebookista.

Neljäs tyttö jolta sain yhteystiedot oli sama tyttö jota pääsin viime bileiden jatkojen jälkeen poskisuukottamaan, hän tarjosi ensin minulle olutta ja sitten halusin hieman tanssia minun kanssani ja jossain vaiheessa sitten ajattelin taas käyttää toimivaksi osoittautunutta tapaa saada yhteystiedot ja aloin taas jauhamaan samat asiat musiikista ja sain häneltä sitten email-osoitteen ja nimen jolla löydän hänet facebookista.

Vielä musiikin loputtua ja juhlien oltua jo lähes ohi, näin yhden hyvin seksikkään ja viehättävän slovakin vähän erillään muusta porukasta, harkitsin hieman ja sitten menin sanomaan hänelle "Akono mas" ja juttelin siitä, että näimme joskus aiemminkin ja silloin sanoin vähingossa tsekiksi saman asian, mutta nyt sitten osasin sen jo slovakiksi ja puhuin miten slovakki on slaavilaisten kielten lingua franca, jota opetaan myös yliopistossamme ja kyselin miten hyvin ymmärtää sen perusteella tsekkiä ja puolaa. Kuulemma tsekkiä ymmärtää ihan hyvin, puolaa huonommin ja venäjääkin jonkun verran. En käyttänyt häneen mitään pelimieskikkoja kuten negauksia, analyysejä tms. Negauksia olisi ehkä kannattanut käyttää koska hän oli sen verran viehättävä ja itsevarman oloinen, että ehkä ei ihan helposti muuten kiinnostu muista kuin ns. alfa-uroksista. Häneltä en saanut yhtystietoja, enkä edes yrittänyt päästä siihen pisteeseen musiikista puhumalla. Hän ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään tympääntyneeltä minuun vaan tuntui juttelevan mielellään minun kanssani ainakin sen pienen hetken ennen kuin joku kaverinsa tuli hakemaan hänet pois. Sain vielä sen selville että asuu samalla asuinalueella ja sanoin, että ehkä nähdään sitten jossain tällä asuinalueella joskus myöhemmin.

Kun olin lähdössä pois juttelin vielä sen espanjalaisen kanssa, jolta sain poskisuukot viime bileissä ja hän puhui jotain, että ei haluaisi mennä vielä kotiin, silloin ajattelin, että "Ahaa!!" muistin neuvot täältä ja kysyin haluaisiko tulla minun luokseni teelle tai kaakaolle ja halusihan hän. Mutta lopulta päädyttiin ulos seisoskelemaan ja odottelemaan josko olisi jotain jatkoja jossain. Siinä sitten juttelin jonkun toisenkin espanjalaisen tytön kanssa, jolta sitten sain poskisuukotkin kun hän lähti pois. Ja minun ei tarvinnut pyytää tai edes tehdä aloitetta suukkoihin, kun hän vaan suukotti poskille ja minä takaisin. Juttelin siinä pihalla myös yhden tosi viehättävän espanjalaisen psykologian opiskelijan kanssa, joka oli tämän teelle pyytämäni tytön kaveri, tuntui, että ehkä jos olisin tosi kova pelimies, minulla saattaisi olla jotain mahdollisuuksia hänen kanssaan. Hän oli juuri sellainen mustahiuksinen, kauniin ruskeaihoinen ja tummanruskeasilmäinen viehättävä espanjalainen, jollaiset yleensäkin ovat tosi viehättäviä. Pyysin sitten jossain vaiheessa jos hänkin haluaisi tulla luokseni teelle, mutta ei halunnut, sanoi, että ehkä joku toinen päivä. Olisi varmaan pitänyt olla kovempi pelimies niin olisi tienny miten toimia.

Lopulta kukaan ei tullut luokseni teelle eikä kaakaolle, vaan lähdimmä tämän teelle suostuneen espanjalaistytön ja kahden hänen espanjalaiskaverityttönsä ja muutaman pojan kanssa yhden pojan asunnolle jatkoille. Siellä syötiin karkkia, sipsejä ja juustochilipähkinöitä ja jotkut polttivat tupakkia ja muita juttuja. Lähdimmä sieltä joskus viiden aikoihin niiden kolmen espanjalaistytön kanssa pois. Ja sitten kun lähdin eri tietä kotiin, sanoin espanajalaistytölle jonka pyysin teellekin, että moi ja nähdään (nos vemos), niin hän painotti minulle että nähdään _pian_ (nos vemos bronto) ja kysyi vielä että onhan minulla hänen facebook nimensä. Näytin paperilta, että hän antoi sen jo. En tiedä, mitä se _pian_ sanan painotus oli, kai hän on minusta ihan kiinnostunut.

Nyt tulin kotiin, leveilin pelimiesonnistumisillani kavereilleni, kirjoitin tämän ja menen nukkumaan.