Viime viikko ja tämäkin viikko vielä jonkun verran olivat jokseenkin kiireisiä. Maanantaina ensimmäinen tuleva vaihtarikaverini TAK, saapui tänne. TAK on todella ihastuttava eurooppalainen vaihtarityttö josta on tosi helppo tykätä. Yritinkin heti halata häntä kun tapasin juna-asemalla, mutta kun hän osoitti pidättyvyyttä niin tyydyin vain taputtamaan olkapäähän. Mitään pelimiesliikkeitä en käyttänyt, jutella vaan koitin ja saada hänet pitämään minusta ainakin kaverina. Koska kaverillista asemaani ei saa väärinkäyttää pelimiestarkoituksiin, en aio tehdä pelimiesliikkeitä näille tytöille.

Toinen tuleva vaihtarikaverni, TBR, saapui heti seuraavana päivänä. Hän tuli kaverinsa VTAS:n kanssa ja molemmat heistä olivat tosi viehättäviä ja en oikein saanut päätettyä kumpi olisi viehättävämpi. VTAS hymyili minulle ystävällisesti ja jutteli mielellään ja TBR oli oikein miellyttävä vaikka olivat molemmat kovin väsyneitä matkustamisesta. Sain vielä päivän lopuksi alkoholipullon lahjaksi TBR:ltä ja hän sanoi, että toivoo että olisimme ystäviä. Sanoin sitten kiitos useampaankin kertaan ja sanoin ja myös tarkoitin että samaa toivon minäkin. Yritin availla käsiäni siihen tyyliin, että hän olisi ymmärtänyt että halusin halata, mutta en saanut halia. Myöhemmin hänen kaverinsa VTAS kertoi, että heidän maassaan ei ole tapana halailla eikä pussailla kuin vain hyvin läheisiä ystäviä ja ehkä muutaman kuukauden päästä saatamme olla niin hyvissä väleissä. Sitä sitten odottelen.

Kaksi muuta tutoroitavaani ovat Aasiasta ja heidän nimensä ovat TCM ja TDR. He ovat oikein herttaisia ja ystävällisiä molemmat ja heistä on helppo tykätä.

Toistaiseksi kaikki neljä tyttöä tuntuvat tykkäävän minusta..kaverina tosin vaan, mutta tässä tapauksessa se on riittävästi. :) Ainoastaan TAK ei ole pyytänyt minua hengailemaan kanssaan vapaa-ajallaan, mutta jotenkin tuntuu, että hän kokee ehkä asemani olevan liian etäinen eikä niinkään kaveri. Ja kyllä hän on usein tullut vapaa-ajan juttuihin, johon itse olen häntä pyytänyt. Tosin, ei hän niissäkin kovin paljoa minun kanssani ole hengaillut, sen jälkeen kun on tutustunut uusiin ihmisiin. Mutta on myös suhtautunut positiivisesti jos olen ehdotellut vaikka sieniretkiä tai pullanpaistotilaisuuksia tutorryhmän kanssa.

Parin kanssa olen käynyt jo sienessä, päivällisellä, oluella, lautapelaamassa, kirpputorilla, leipomassa, viinoja ja juustoja maistelemassa ja muutenkin hengaillut.

Aasialaisten kanssa olen jo käynyt katsomassa elokuvan "Beyond the Silence" DVD:ltä, kokkaillut aasialaista kuplateetä ja tänään sunnuntaina on tarkoitus ehkä leipoa pullaa ja mung-pavuista tehdä jotain. Mutta heitäkään en ole päässyt halaamaan, kun heidänkään maassaan halailu ei ole tavallista.  Eli mulla on neljä upeaa uutta kaveria ja pari niiden kaveria joista kaikista tykkään.