Joo, eli olin sukupuoliyhdynnässä naisihmisen kanssa tämän kesän aikana.

Tämä nainen ei kuitenkaan ole tuleva tyttöystäväni ja sanoinkin sen hänelle jo ennen kuin harrastettiin seksiä. Kerroin hänelle siis että haluan häneltä vain seksiä, en suhdetta.

Seksi ei ollut mitenkään ihanaa, tuntui pikemminkin suoritukselta. Tein sen kaksi kertaa kuitenkin, se nyt riittääkin sitten joksikin aikaa, eikä enää ole sellaista tarvetta päästä sekstaamaan, kun se on nyt sitten nähty ja koettu. Tyttöhän meni muuten ihan villiksi peniksestäni, kertoi että se on oikein kivan kokoinen, vaikka kerroinkin sen olevan pikemminkin keskiverto. 

Seksissä tyttö äänteli ja tuntui kaikesta päätellen kovin nauttivan kokemuksestaan, vaikka objektiivisesti ajatellenhan minun olisi pitänyt kokemattomana olla ihan surkea seksissä. Makasin aika paljon vaan paikallani, niin tyttö sai hoidella hommiaan paljolti itse miten tuntui sopivalta. Toki koitin sellaisia liikkeitäkin tehdä, jotka itsestäni tuntuivat nautinnollisilta. Harrastimme seksiä kaksi kertaa, yöllä ja aamulla. Sain erektion, kun vain tyttö vähän hiplaili penistäni, saattoi johtua siitä, että en ollut kerryttänyt samanlaisia onnistumispaineita kuin sen tytön kanssa, jonka kanssa sain ensimmäisen seksikokemuksen.

Miten seksiin päädyttiin?

Olin kahdestaan tytön kanssa ja hän puhui jostain toisesta miehestä ja sanoi, että haluaisi hänen kanssaan seksiä. Kertoi sitten, että "jos hän ei halua maata kanssani huomenna, niin makaatko sinä?". Vastasin siihen sitten, että "miksi vasta huomenna, miksemme voisi harrastaa seksiä jo tänä iltana?". Siitä se sitten lähti purkautumaan. Eli tyttö teki itse aloitteen seksiin, mikä on tooosi harvinaista (jos et ole alfa-mies) ja jos sitä jää odottelemaan, niin on onnekas jos sen odottelu loppuu jo 27-vuotiaana. Tosin, saatoin minä ehkä sitä ennen jotain seksuaalisia vinkkejä antaa, että haluaisin päästä panemaan, kuten esimerkiksi näytin hänelle penikseni lähes/puolittaisessa erektiotilassa (niin luontevasti kuin se oli mahdollista). 

Alunperin tämä vinkki on lähtenyt siitä, että joku tyttö sanoi, että oli tuntenut miehen erektion miehen lahkeen läpi tanssilattialla ja tämä oli ollut turn-on/kiihottavaa ja eräs naisten kanssa minua menestyneempi kaverimies sanoi, että haluamansa naisen seurassa erektion saaminen on hyvä juttu eikä sitä pidä missään tilanteissa yrittää peitellä. Alunperin ennen näitä vinkkejä olin siis varonut saamasta erektiota tanssilattialla tai muutenkaan naisten seurassa.

Mitä nyt?

Nyt kun seksi on koettu ja nähty, niin seuraavaksi voisin yrittää löytää kivan ja söpön tyttöystävän. Olen miettinyt, että ehkä seksi olisi ihanaa tyttöystävän kanssa, sellaisen jonka kanssa siinä olisi tunteitakin mukana.