Viime viikolla oli muiden sosiaalisten tapahtumien lisäksi muun muassa taas bileet joissa olin ja yleisön pyynnöstä analysoin mitä siellä tapahtui.

Teemana oli tällä kertaa after ski ja otin sinne mukaan riikinkukkoiluksi Erikoisen kaulahuivin. Ja kaulaani aiemmin päivällä olleesta talvikisailupäivästä saamani lapun jossa oli numero 18.

Pukeuduin kauluspaitaan, panin kaulahuivin kaulaani ja tein siihen kravattisolmun. Menin ensin yhdessä talokompleksissa olevaan Pre-dinner partyyn. Jonne oli tarkoituksena tuoda joku ruoka omasta maasta ja sitten syödä siellä omia ja muiden ruokia. Itse tein sinne "Härkäpapua sarvista" kirjan reseptin mukaan lihamakaronia vastaavan vegaanisen ruokalajin, koska ajattelin että se olisi jokseenkin suomalainen. Korvasin vain hernerouheen soijarouheella.

Saavuin paikalla ja törmäsin juhlapaikalla heti intialaiseen kaveripoikaan ja joihinkin muihin poikiin. Tarjosin heille valeliha-makaronilaatikkoani. Ruuan nähtyään muut sanoivat ei kiitos, mutta intialainen otti haarukallisen lautaselleen, koska ruoka oli kasvisruokaa. Laitoin sitten ruuon käytävällä olleelle pöydälle, heitin ulkovaatteet ja repun nurkkaan ja otin esille oman haarukan ja lautasen, koska en tykkää käyttää kertakäyttöastioita, kun ne ei ole niin kovin ympäristöystävällisiä.

Maistelin siellä sitten jotain ruokia, mutta en oikein saanut keskusteluyhteyttä kehenkään. Kun kävelin yhden tsekkikaveritytön ohi, hän mainitsi jotain kaulahuivistani, että kiva kaulahuivi tai jotain. Kuitenkaan kaulahuivi ei kiinnittänyt tyttöjen huomiota juurikaan enkä kunnolla juttua aikaiseksi muutenkaan muiden kanssa. Aina kun lähestyin jotain tyttöä ja aloin juttelemaan, niin he kohteliaasti vastasivat jos kysyin jotain, mutta aistin heistä sellaista karkausmentaliteettia usein. Yksikin sanoi, että lähtee tupakalle, että palaa myöhemmin, mutta ei se mun kanssa tullut juttelemaan enää. Ja yksi tosi söpö ja viehättävä ranskalaistyttö suurimman osan aikaa tuntui välttelevän katsekontaktia, jotten tulisi juttelemaan. Ja sitten kun sain aikaiseksi katsekontaktin ja kysyin, että mitkäs näistä ruuista on ranskalaisia, hän vastasi siihen, mutta tuntui hakeutuvan pian pois juttelemaan jonkun kanssa ja välttelemään katsekontaktia.

Jossain vaiheessa sitten minulle riitti se yksin seisoskelu siellä käytävällä, kun minun kanssani jutustelusta kiinnostuneimmat tyypitkin oli poikia, ja lähdin bileisiin.

Bileissä näin ensin kaverityttöporukan, jotka ovat mun parhaita kavereita täällä. Tai ainakin melkein. Niin kuulemma se vaaleahiuksinen niistä ainakin tykkää paljon mun seurasta, mutta mä oon kyllä kiinnostunut siitä vaan kaverina. Tää ryhmä oli sellainen hyvä sosiaalinen tukikohta mulle, jonne uskalsi aina mennä turvaan, jos tuntui että ei halunnut hengata yksin ja ei saanut muualta seuraa joka olisi kiinnostunut seurastani.

Istuskelin jonkin verran sohvilla hiljaa ja kuuntelin mitä muut juttelivat jos jaksoin ja vastasin kysymyksiin jos joku kysyi. Itse en kyllä keksinyt oikein mitään keskustelunaiheita, paitsi jos joku halusi puhua pokaamisesta ja pelimiehistä. Mutta aika harvoin kukaan halusi. Niinpä menin mielelläni sitten jossain vaiheessa tanssimaan, kun oli tylsää istuskella hiljaa.

Tanssilattialla olin vaihtelevasti eri kaveriporukoideni seassa, keskittyen niihin, joissa oli joku näistä sosiaalisessa tukikohdassani olevista kavereista. Jossain vaiheessa menin myös tanssimaan avoimesti yksin ja odottelin, että saisin tilaisuuden pokata jonkun tai että joku tulisi puhumaan kanssani, olihan minulla riikinkukkokamaakin päällä. Kuitenkin riikinkukkokama ei toiminut kovin hyvin, kerran sain vähän hierottua kaulahuivillani yhden kaveritytön kättä, kun laitoin sen ranteeseeni ja tyttö kokeili miltä se tuntuu kättä vasten. Kun pidin sitä kaulassani, tuli yksi kanadalainen tyttö kommentoimaan sitä, ilmeisesti kännissä: "What the heck is that? ...Gross!" Niinpä ajattelin vähän flirttailla, otin sen kaulastani ja kevyesti ja hellästi koitin vähän huitaista kaulahuivillani häntä kiusoittelevalla "mene pois" mentaliteetilla. Hän meni pois. Ei tullut takaisin.

Kun olin tanssimassa siellä yksin, niin lähelläni oli myös kaksi tyttöä tanssimassa etäällä toisistaan, niin että lähestymistä ei olisi juuri enää olisi voinut helpottaa. Niinpä aina välillä koitin ottaa katsekontaktia heihin. He olivat 4-10 asteikolla noin seiskoja. En kuitenkaan sitten saanut toisen tytön kanssa mitään edistystä aikaiseksi. Toisen tytön yhdessä vaiheessa huomasin katsovan minun suuntaani, joten sanoin: "Hello", mutta ennen kuin olin sanonut sen loppuun, hän oli jo kääntänyt katseensa pois.

Kun sitten musiikki loppui ja ihmiset alkoivat lähteä, huomasin, että kaksi, ilmeisesti AFC:ta, yritti pokata söpöä ja ihanaa tyttötuutoroitavaani. Heillä ei ollut edes kinokontaktia, eli eivät koskettaneet häntä, kuin korkeintaan ehkä polvella jalkaa. Menin hetkeksi istumaan heidän taakseen ja kuuntelemaan missä mennään. En muista kuulleeni mitään kiinnostavaa pelimiesjuttuja, jostain opiskeluista taisivat puhua.

Huomasin ensimmäisellä tanssitunnillani viikko sitten tanssipartnerinani olleen ihanan ja söpön (kaveri)tytön istuvan yksinään, joten tietty halusin heti mennä hänen luokseen koska pidän hänestä melko paljon ja olen hänestä kiinnostunutkin. Kysyin, että miten on menossa asuinalueelleen. sanoi, etä heitä oli neljä kun tulivat ja nyt oli kolme, mutta että heidän pitäisi varmaan taksilla mennä. Kysyi myös, että missä minä asun, mutta ei siinä mielessä että olisi halunnut tulla yöksi. Kerroin asuvani lähellä ja kerroin, että olin tehnyt tätä soijamakaronilaatikkoa sinne tilaisuuteen ja sanoin, että voisin laittaa hänelle sitä evääksi mukaan jos haluaa. Ei halunnut. Kerroin että se oli perinteistä suomalaista ruokaa ja kysyin että mikä on perinteistä ruokaa hänen kotimaassaan. Se oli liharuokaa, joten kysyin, että onko mitään perinteisiä kasvisruokia. Ja kun hän kertoi, että on niitäkin, niin tein pelimiesliikeen ja kysyin, että ehkä me voitais joskus kokkailla yhdessä jotain kasvisruokaa hänen kotimaastaan tai Suomesta. Hän oli siitä innostunut, joten sanoin, että ehkä joskus helmikuussa voisi olla hyvin aikaa. Nyt sitten täytyy vaan jotenkin löytää aika sille ja toivoa että se yhä haluaa sitä.

Tämä postaus koskee siis vain viime torstaita, mutta olin siis saman viikon maanantaina tämän tytön kanssa tanssitunnilla opettelemassa tangoa, ja minulla oli ainakin oikein mukavaa. Varsinkin hänen läheisyytensä tuntui oikein ihanalta tangotunnilla. Ja siellä kun sai koskea ja pitää lähelläkin joitain tanssiliikkeita harjoitellessa. Seuraavalla viikolla hän ei kuitenkaan enää tullut tanssitunnille. Mutta toivottavasti seuraavalla viikolla sitten. Hän on sellainen tyttö joka on tällä hetkellä eniten tykkäämieni tyttöjen joukossa ja viihdyn oikein hyvin hänen lähellään ja seurassaan, vaikka Stammtischeissa en uskaltanut paljoa hengailla hänen seurassaan, ettei hänelle tulisi sellaista tunnetta että änkeän hänen seuraansa ja ettei tylsistyisi seuraani, kun tulisin siihen vain hiljaa olemaan. Viime maanantaina samalla tanssitunnilla tanssin yhden USAlaisen tytön kanssa, jolla on oikein kiinteä vartalo, on ihan kiva ja mukava persoona, mutta silti hänen kanssaan tanssiminen ei vaan ollut läheskään yhtä miellyttävää. Olen yrittänyt tulkita tätä tanssipartnerityttöä josta tykkään, että pitääkö hän minusta, ja ei hän kyllä ole antanut mitään kiinnostuksen merkkejä, että ei välttämättä tykkää.

Ainiin, bileet muuten loppuivat siihen, että tuutoroitavani tulivat muutaman yhteisen kaveriemme ja yhden itävaltalaisen kanssa syömään kutsustani sen lopun soijamakaronilaatikon. Yksi heistä kysyi jossain vaiheessa, että mitäs nyt tehdään. Yksi pelimieheksi kehittyvä kaverini kertoi, että jos saa naisen kotiin ja haluaa yrittää saada seksiä, voi kysyä, että mitä tehtäisiin. Tulkitsin tätä tilannetta kuitenkin niin, että siitä ei voinut tässä tilanteessa olla kysymys. En oikeataan kuitenkaan tiennyt mitä tehdä tai haluaisivatko he jäädä vai lähteä heti kun ovat syöneet. Vähän ohimennen heitin, että voidaan me vaikka pelata jotain lautapeliä. Kukaan ei kuitenkaan vastannut mitään. Ajattelin, että haluavat vain syödä ja lähteä, joten en laittanut edes musiikkia tai mitään. Annoin heidän sitten tiskata astiansa kun sitä ehdottivat ja lähteä. Ja taas menin nukkumaan yksin sänkyyni neitsyenä, olin kuitenkin iloinen, että ehkä pääsisin kokkailemaan kahdestaan joku päivä sen kivan, ihanan, söpön, viileen ja fiksunoloisen tanssipartneritytön kanssa.

 

Lisäys: Sen vielä halusin lisätä, että siinä yhdessä vaiheessa kun musiikki oli jo loppunut, niin yksi humalassa oleva pohjoisamerikkalainen kaverityttöni tuli mun luokseni, otti minusta kiinni ja alkoi puhua siitä miten kiva olen: "Tarvo, you are so nice that you should be outlawed!". Kysyin sitten että onko se hyvä asia, kun pelimiesopit neuvoo, että kivat kaverit ei oikein onnistu tyttöjen kanssa, kuin korkeintaan kaverina. Tämä tyttö sitten jatkoi ja kertoi että hänen kuvailemansa mies olisi halunnut seksiä hänen kanssaan, koska ilmeisesti luuli, että hän olisi helppo, mutta tämä tyttö sanoi, että hänhän ei ole helppo. Tämä kyseinen heppu sitten tuli siihen vielä puhumaan vähän jotain ennenkuin lähti mutta en muista mitä. Joka tapauksessa, vaikka pelimiesopit neuvookin, että kivat kaverit ei oo niitä mitä naiset etsii ja haluaa, niin oli ihan mukava kuulla siltä se mitä se sanoi musta.