Eilen oli lumiriehapäivä ja sain hoidettua siellä pelimieshaastepäivän numero 2. Siinä oli kenttähaasteena katsoa viittä ihmistä silmiin kun puhua heille ja näiden viiden ihmisen piti olla sellaisia joita ei aiemmin ole tuntenut.

Ensimmäisenä oli kaverini poikaystävä, sitten vieressäni istunut opiskelijapoika, kolmantena fuksiopiskelijapoika, neljänteä opiskelijatyttö ja viidentenä toinen fuksipoika.

Muita kyseisen päivän tehtäviä olivat kirjata kolme saavutusta, jotka haluaisi saavuttaa tullakseen onnellisemaksi ja miksi ne tekisivät onnelliseksi. Kolmantena kohtana noiden lisäksi oli kirjata missio. Neljäntenä tulokset joista tietää mission onnistuneen. Viidentenä syy miksi on nyt omistautunut tavoittelemaan missiotaan. Tuo oli päivän eka tehtäväkokonaisuus, toinen on itsehypnoosi ja kolmas oli tuo kenttämissio.

Siellä lumiriehassa tapasin myös ensimmäisen henkilön, joka tunnusti kuulleensa blogistani, ilman että olisin arvannut. En kuitenkaan kerro enempää keskutelustani hänen tai kaverinsa kanssa, koska sanoin heille etten kertoisi siitä blogissa.

En tainnut tutustua yhteenkään uuteen tyttöön siellä, sekin yksi tyttö johon tutustuin tehtävää suorittaessani vaikutti jotenkin siltä, ettei oikein ollut luonteeltaan tyyppiäni ja keskustellessaan kanssani vaikutti välinpitämättömältä ja epäkiinnostuneelta.