Ajattelin tänään mennä yhdelle klubille kampusalueelle. Mua saa tulla pokaamaan.

Lisäys 28.2.2010: Olin siellä eikä tullut kukaan pokaamaan, enkä mäkään pahemmin ketään onnistunut pokaamaan tai en edes saanut yritettyä, mut mulla oli suunnitelmana, että jos ei onnistu pokaamaan niin kannattaa kuitenkin nauttia olostaan ja pitää hauskaa kavereiden kanssa, joka se onnistui ihan hyvin. Yksi juttu mua vähän harmittaa, nimittäin se, kun välillä näin jotain tilaisuuksia missä oli joku viehättävä tyttö sellaisessa tilanteessa että ois voinut lähestyä sitä mutten uskaltanut. Lopussakin yksi paikan viehättävimpiä, pitkähkö, mustahiuksinen tyttö oli ihan yksin tanssilattialla ja musiikkikin oli jo lakannut soimasta, että ei oikeastaan ollut mitään tekosyitäkään kuten liian kova melu, etteikö olisi voinut lähestyä. Vain oma lähestymiskammo esti.

Sain kuitenkin siinä ihan vielä lopuksi tehtyä yhen lähestymisen ihan söpölle ja kivannäköiselle yhteiskuntatieteilijätytölle, mutta enpä kyllä oikein keksinyt mitään kiinnostavaa sanottavaa, mutta ei se silti vaikuttanut mitenkään kylmäkiskoiselta tai tylsistyneeltä, että ihan kiva niin. Avasin keskustelun niin, että sanoin jotain että hei, oliks sä x-järjestön hallituksessa. Ja sitten jotain siitä että monennenko vuoden opiskelija ja arvasin että oli ykp:stä. Ei kovin kiinnostavaa tai pelimiehekästä keskustelua. On helpompi olla muuttamatta toimintatapoja esim pelimiehekkäämmiksi ja tehdä niinkuin on aina tehnyt, mutta se johtaa siihen että tulee saamaan aina ne samat tulokset mitä ennenkin niillä toimintatavoilla, joten pitäisi jotenkin vaan uskaltaa omaksua uudet toimintatavat.

Lopussa myös kuuntelin kun yksi mustapaitainen it-opiskelijan oloinen tyyppi tuli iskemään tyttöjä. Hän oli ehkä lukenut pelimieskirjallisuutta siihen asti, kun sanotaan että pelimies ei saa olla kuten muut miehet, mutta ei varmaan sen pidemmälle. Nimittäin hänen iskutaktiikkansa oli tulla sanomaan tytöille että nämä ovat robotteja. Tämä ehkä voisi toimia jotenkuten, koska se on niin erilaista ja saa tytöt kiinnostumaan, että mitä ihmettä ja haluavat kuulla enemmän. Mutta tämä tyyppi sitten jatkoi, että ovat ihan arvottomia tai jotain sinne päin. Tässä kohtaa sen tyypin iskutaktiikka ei kyllä enää toimi kehenkään. Ehkä hän oli kuullut negauksista ja kuvitteli että se tarkoittaa samaa kuin loukkaus.

Mentiin sitten jatkoille mun kavereideni kanssa yhen tyypin ja sen kaverin kanssa tämän yhden tyypin luo. Siellä jatkoilla juotiin viinaa ja huomasin sellaisen jutun, että kun juo viinaa, niin sitten omat kriteerit jotenkin madaltuu ja alkaa tehdä mieli seksiä sellaistenkin tyttöjen kanssa joiden kanssa normaalisti ei niin kovasti tekisi mieli. Ja siis nimenomaan seksiä eikä mitään suhdetta. Niinpä mä sitten vähän koitin mennä lähelle yhtä tyttöä ja olla lähellä ja vähän koskettaa eikä se ees karannut poiskaan. Ehkä tämä toimii myös tytöillä ja varmaan pitäisi jotenkin keksiä jokin juttu miten voisi saada jonkun tytön kaksistaan asunnolle ja humalaan, niin ehkä voisi onnistua se neitsyydestä pääseminen niinkin. Eihän se kovin sulavaa pelimieskäytöstä olisi, mutta jospa sillä tavalla pääsisi alkuun.