Eilen olin yökerhossa eräille tahoille järjestetyssä yksityisyystilaisuudessa.

Ajattelin, että kysyisinkö yhtä tyttöä, joka kuuluu samaan tahoon, josko se on menossa sinne ja josko haluaa tulla samaa matkaa, mutta jätin kysymättä ja pyöräilin sinne yksikseni. Satun kuitenkin tuntemaan muita henkilöitä tästä ryhmästä sen verran, että oletin joidenkin niistä olevan siellä ja että joku kaveri löytyy. Kuten sitten löytyikin, kun siinä kerhon ulkopuolella oli itäeurooppalainen kaverityttöni. Lyöttäydyin sitten hänen seuraansa ja hänen kanssaan minun ei pahemmin tarvinnut hoitaa puhumista, koska hän kyseli paljon kaikenlaista ja halusi harjoittaa suomen kieltään. Välillä olisin kyllä ehkä halunnut vaan ihan olla suomalaistyylisesti hiljaa.

Juomisen osalta ilta alkoi ilmaisella oluella ja pian myöhemmin tarjottiin jo samassa pöydässä istuvan tyypin toimesta ilmainen lonkero, jollaisen sai kyllä kaikki pöydässä istuneet. Ja sitten sain vielä baarista ilmaisen jonkun applesiinimehua sisältävän alkoholidrinkin. Istuimme Svetlanan kanssa johonkin pöytään ja kun käskettiin tiivistää pöydässä istujia, jotta kaikki pääsevät istumaan, istuin tietysti ihan kiinni oikealla puolella olevaan tyttöön, vähäisen kosketusajan jälkeen hän otti aika vähän henkilökohtaista tilaa väliin. Jossain vaiheessa sitten aloin puhuakin sille tytölle, nimeä en kysynyt missään vaiheessa, joten hänen nimeään ei tarvitse peitellä. Tuntui, että ehkä hän tykkäsi jutella mun kanssa, en tiedä. Juteltiin sitten jotain työtouhuista. Sitten sen juttelun jälkeen ei juteltukaan mitään enää. Olisin mä voinut sen kanssa jotain jutellakin, muttei sitten tullut mulle puhumaan enää illan aikana enkä mäkään niin kiinnostunut ollut että oisin ite mennyt.

Jäimme Svetlanan kanssa yökerhoon sitten vielä yksityisyystilaisuuden jälkeen bilettämään. Tapasimme kaverityttöni Anna-Sofian, joka oli bailaamassa ystävänsä Einin kanssa. Huomasin, mitenkä Anna-Sofia ei tuntunut etääntyvän minusta, vaan ehkä tuli jopa vähän lähemmäs, no ajattelin sitten siirtyä siihen melkein kosketusetäisyydelle viereen juttelemaan hänen, Einin ja Svetlanan kanssa. Eini oli aika söpö ja mietein, että uskaltaisipa tehdä pelimiesliikkeitä ja yrittää saada hänet erotettua porukasta juttelemaan itseni kanssa kahdestaan, mutta tuntui että sellainen yritys olisi ollut jotenkin tosi luonnoton ja kömpelö siinä tilanteessa. Mutta huomasin, että Eini ei tainnut olla minusta kiinnostunut, ainakaan katse ei mitään sellaista paljastanut, vaikka kyllä hän koko ajan hymyili miellyttävästi. Enkä oikein sitten tainnut muutenkaan puhua hänelle mitään. No jossain vaiheessa he häipyivät toiseen huoneeseen kavereidensa luo muistaakseni.

Svetlana tarjosi minulle oman drinkkinsä, koska hän ei ilmeisesti tykkää juoda alkoholia. Itse join sen sitten. En juurikaan juo humalahakuisesti, joten join alkoholia niin, että tietty fiilis pysyi yllä, mutten tullut kovin känniin.

Piakkoin yksi tyttö viittilöi minulle ja Svetlanalle, että tulkaa tänne tanssimaan. Menimme. Hän taisi olla joku Svetlanan kaveri, olen nähnyt hänet aiemminkin, mutten yhdistä että missä ja milloin. Sympaattisen oloinen tyttö, mutten edes tajunnut tarkkailla josko hän olisi minusta kiinnostunut, tuskin ja muutenkin jotenkin minulle tulee hänestä vaan kaverisäteilyä, vaikka hänen ulkonäkönsä on miellyttävä. Jäimme sitten tanssimaan sinne Svetlanan kanssa ja samalla minulla oli hyvä tilaisuus "vahingossa" antaa käsivarteni ja kämmenselkäni kosketella lähellä olevien tyttöjen käsivarsia tanssimisen aikana. Tykkään kosketella tyttöjä ennemmin kuin olla koskettelematta mitenkään, joten ihan mukava siellä oli olla tanssimassakin.

Täytyy nyt tämäkin kirjoittaa kun se mainitaan otsikossa. Siellä esiintyivät Hunksit ja siitä tuli mieleeni, että mitenköhän paljon naisille yleensäkään merkkaa tuollainen vähäpukeinen hunksimaisuus, kun vaikka siellä olivat innoissaan, niin kumminkin esim. Playgirl -lehteä lukee lähinnä homot. Tällaisista tutkimuksista olen kuullut. Eli siis sinä iltana minulle tarjottiin ilmaisia drinkkejä ja katselin hunkseja, aika naismaista.

Tanssilattialla oli muutama oikein miellyttävän näköinen tyttö, yksi eteläamerikkalaisen tumma tyttö ja söpö vaaleahiuksinen suomalaisen näköinen tyttö kaveriensa kanssa, joista ainakin yksi näytti myös hyvin viehättävältä. En oikein sitten uskaltanut katsoa näitä tyttöjä kuin vaan kaukaa ja kun nämä suomalaiset tytöt tulivat siihen eteeni tanssimaan ja niin ettei edes kenenkään selkä heistä ollut minuun päin, koitin välillä vilkuilla heihin päin ja ajattelin että nyt tai ei koskaan varmaan olisi hyvä avata keskustelu ja kysyä vaikka ovatko ammattikorkeakoulusta jos en muuta avausta keksi. Toinen avaus jota mietin oli, että sanoisin haluavani uusia kavereita (tai tutustua uusiin ihmisiin) ja/tai haluaisin tutustua heihin ja ehkä vielä kysyisin haluaisivatko olla kavereitani, mutta se olisi ollut liian pitkä avaus, jota en edes saanut muotoiltua hyväksi. No valitsin sitten sen "ei koskaan" vaihtoehdon, koska musiikki oli niin lujalla etteivät luultavasti edes kuulisi minua ja koska kyse oli ryhmästä olisi tärkeää kommunikoida koko ryhmän kanssa, joka siinä melussa olisi ollut mahdotonta. Yksi toinen mies sitten lähestyi tätä blondia (ja jätti muun ryhmän huomiotta) ja vähän aikaa he juttelivat, mutta piakkoin tämä mies blokattiin selän taa. Uskon että samoin olisi käynyt minulle.

Jossain vaiheessa Svetlana sanoi lähtevänsä kotiin, joten hyvästelin hänet sanomalla "moi moi", mutta jatkoin yksin yhä Gigglingissä. Kiersin välillä tanssilattiaa, menin istumaan sohville ja tuoleille yksikseni. Ja kerran istuessani sohvalla viereen tuli tyttöryhmä joka tuli istumaan viereen sohvalle, mutta viereeni tullut käänsi minulle selkänsä, joten pelastauduin tuntemukselta että pitäisikö yrittää tutustua.

Menin vielä ennen loppua tanssilattialle, jossa sitten tämä eteläamerikkalaisen näköinen viehättävä tyttö tuli siihen eteeni tanssimaan, ensin selkä minuun päin, joten en edes miettinyt puhumista, koska tyttöjä ei saa lähestyä takaapäin. Kuitenkin pian hän oli minuun sellaisessa asennossa että hän oli etuvasemmalla minusta katsottuna, joten kosketin hänen olkapäätään ja huusin korvaansa (koska melu oli niin kovalla), että "Et näytä suomalaiselta, mistä olet kotoisin", hän vastasi että oli Italiasta, juttelin sitten jotain hänen kanssaan suomeksi mitä en enää edes tarkalleen muista. Hän oli opiskellut suomea yhden kuun, joten sai samalla harjoiteltua kieltä kanssani. Pian siirryimme vähän syrjemmälle juttelemaan vähäksi aikaa. Sain myös selville, että hänellä oli ollut suomalainen poikaystävä, mutta oli ollut liian ujo ja hiljainen, silloin ajattelin itsekseni, että ai-jai, ei kyllä tule varmaan pitämään silloin minusta. Koska itse olen ujoin ja hiljaisin ihminen kenet tunnen. Mutta hän kysyi jopa nimeäni, mikä kait on kiinnostuksen merkki? Kerroin nimeni ja hänen nimensä oli Magdalena. Kyselin myös italialaisten ja suomalaisten ihmisten eroista. Italiassa bileet ovat kuulemma kovemmat ja ihmiset tulevat herkemmin juttelemaan. Hänelle ei kuulemma kukaan ollut tullut juttelemaan yökerhossa, kaikki pojat kuulemma vaan olivat katselleet.

Piakkoin hän vei minut takaisin tanssilattialle ja esitteli suomalaisen kaverityttönsä Tiistain ja lähti itse jatkamaan tanssimista minusta vähän etäämmälle. Tiistai ei oikein ollut minun tyyppiäni ja melu oli niin kovalla, että ei keskustelua juuri syntynyt. Pian lähdin taas vaeltelemaan ympäri yökerhoa ja jonkun ajan päästä kun paikka oli menossa kiinni kävin sanomassa Magdalenalle, että olen lähdössä ja sanoin sen vielä englanniksikin, kun ei ensin kuullut hyvin. Sanottiin sitten moi moi ja kysyin saanko antaa halauksen. Halasimme, mutta en kyllä tuntenut taaskaan juuri mitään. Hän sanoi, että nähdään sitten seuraavissa bileissä, ajattelin, että toivottavasti niin. Sanoin moi moi ja bye bye ja lähdin. En tehnyt mitään elettä saadakseni yhteystietoja, kun jos hän ei tykkää hiljaisista ja ujoista pojista niin ei hän varmaan minun seurassani tule pitkään viihtymään ja muutenkaan en saanut sellaista yhteyttä ja tunnetta että olisi tuntunut, että juuri tämän kanssa olisi mukava hengailla paljon ja että hän tuntisi samoin.

Eli en päässyt neitsyydestäni, en saanut ensisuudelmaa enkä saanut potentiaalista tyttöystävää, mutta sain uuden kaverin ja halauksen. :)