Kävin wingmanin kanssa yksi päivä ensimmäistä kertaa päiväpokailemassa, olen ajatellut että se voisi sopia minulle paremmin kuin yökerhot ja baarit. Ensin nähtiin keskustassa ja siinä oli heti kaksi tyttöä ja mietin pitkään millä ne avaisin ja ehtivät siinä ajassa jo lähteä pois. Sitten menimme sisälle kauppaan ja päätin, että minäpäs suihkautan hajuvettä ranteisiin ja menen kysymään naisilta kumpi on parempi. Suihkutin vasempaan ranteeseen näytepullosta Hugo Boss -merkkistä tuoksua ja toiseen ranteeseen Versacen tuoksua. Vähän aikaa kiertelin kauppakeskuksessa etsimässä tyttöä jolta kysyisin. Sitten vaatekaupassa tuli vastaan tyttö, mutta sitten kun olisi pitänyt avata, niin mieleen tuli, että olisipas aika outoa jos joku vaatekaupassa kysyy mielipidettä hajuvesistä, niinpä menin samaan tilaan mistä ne tuoksutkin oli ja näin tytön. Menin hänen luokseen ja avasin: "Moi! Voinko kysyä naisen mielipidettä?", hän vastasi: "Joo", johon jatkoin: "Kumpi näistä tuoksuista sopii mulle paremmin?" ja ojensin ranteitani häntä kohti. "Onks tää joku vitsi?" hän epäili hymyillen. Sanoin siihen jotain, että eiku haluan vaan mielipiteen kumpi sopii paremmin mulle. Sitten hän oli myöntyväinen ja haistoi ranteitani ja sanoi, että ei haista siitä toisesta ranteesta mitään. Kerroin, että taisin vahingossa suihkuttaa ohi sen ranteen, mutta pieni haju pitäisi olla siinä ranteen syrjässä. Hän kysyi mitä tuoksuja ne on ja kerroin. Hän kertoi pitävänsä Hugo Bossista, mutta ei juuri haistanut sitä ja sanoi, että se Versace olisi sitten parempi. Kiitin ja huomasin, että hän hermosuneesti alkoi näperrellä kädessään olevaa paperipalaa ja tuntui, että ehkä tämä oli tässä, joten sanoin: "moi moi" ja lähdin.

Seuraavan lähestymisen tein kun olimme ruokaosastolla. Siellä oli nainen hyllyjen välissä ja menin siihen lähellä ja katselin hyllyjä mietteliästi, kuten olisin ajatellut "mitäköhän mä nyt ostaisin, mitä ruokaa pitäisi tehdä". Sitten menin naisen luo ja sanoin: "Moi! Voinko kysyä naisen mielipiteen?", johon hän vastasi: "Joo". Jatkoin siihen: "Mitä kannattaa tehdä ruuaksi jos nainen tulee kylään?". Hänestä vaikutti siltä, että tykkäsi kun tulin juttelemaan. Luulen, että naiset  haluaa tulla ennemmin isketyksi juuri esim. kaupassa kuin vaikka jossain yökerhossa, se on varmasti romanttisempaa. Hän ehdotti, että tekisin kanaa ja riisiä ja salaattia. Vihjailipa vielä, että hän ainakin tykkäisi ja kelpaisi hänelle. Ehkä hän halusi että olisin kutsunut hänet syömään tai ainakin tutustunut paremmin siinä tai myöhemmin. Harmi vaan, että hän ei selvästikään ollut kasvissyöjä. Hän toivotti minulle onnea illan suhteen ja minä kiitin. Sitten lähdin siitä pois.

Ulkona näin vielä tytön odottelemassa kadulla ilmeisesti jotakuta. Menin hänen luokseen ja kysyin: "Moi! Voinko kysyy sun mielipidettä?". Hän vastasi myöntyen. "Mikä ois joku hyvä miesten vaatteita myyvä liike?" Kysyin tämän jo senkin takia, että se on stylelife-challengen seuraava tehtävä jota en ole vieläkään päässyt suorittamaan hyväksytyksi. Hän ehdotti Jack and Jones -nimistä liikettä ja lisää wingmanin kanssa udellessamme hän kertoi, että siellä myydään nuorekkaampia vaatteita kuin esim. Dressmanissa. Itse hän ei osta vaatteitaan sieltä, vaan internetistä hänen mukaansa. Tarjosin hänelle turkinpippuria vastaavia salmiakkimakeisia pussista, jotka olin ostanut ruokaosastolta, mutta hän kieltäytyi  joten kiitin häntä mielipiteestään kuitenkin ja hyvästelin.

Sain 3 kylmiltään lähestymistä ja wingmanini sai 4. Kumpikaan ei saanut yhtään closea. Oli hyvä ja onnistunut fiilis, että saatiin avauksia ja myönteisiä vastauksia joka ikiseltä jolle mentiin puhumaan!