Eilen sain kolmelta tytöltä puhelinnumerot ja muutenkin ihan kivasti meni. Se viime lukukauden tyttö, joka teki mun kanssa samoja hommia silloin kysy multa voisinko viedä yhden sen tuutoroitavan yhteen pyöräkauppaan, kun sen oma tutorpari oli kiireinen omiensa kanssa. No kyllä se mulle kävi.

Se yksi tyttö sitten otti mukaan muutaman kaverinsa ja käytiin siellä pyöräkaupassa ja samalla juttelin yhden puolalaisen tytön kanssa. Koska pakkasta oli noin 20 astetta, niin siltä näkyi vaan lähinnä silmät ja vaatetus, mutta niistä päättelin että aikas viehättävä tyttö. Ja kun pyöräkaupasta lähdettiin niin yksi slovakkityttö kysyi miten sieltä pääsee yliopiston sillalle; selitin ja sanoin, että soittaa jos eksyy ja sitten vaihdettiin puhelinnumeroita. Ei tätä kyllä kuitenkaan ehkä vielä voi pitää numerolähestymisenä kuitenkaan.

Muut tyypit asuivatkin sitten eri suunnassa jonne käveltiin ja juttelin samalla sen puolalaisen tytön kanssa, jolla oli oikein viehättävä silmien ympäristö ja vaatetus. Jossain vaiheessa hän kertoi, että kaverillaan on synttärit ja kysyi josko mäkin haluisin tulla, sanoin, että mulla oli jo suunnitelmissa kuunnella Suomen eka euroviisukarsinta telkkarista sinä iltana. Mutta kerroin, että tervetuloa sinne ja sieltä voidaan sitten siirtyä synttäreille. Hän oli varovaisen myöntyväinen ja kysyin, sitten että haluaako tulla, tuleehan. Hän oli vielä varovaisen myöntyväinen mutta nyökytti päätään vähän.

Asuinaluetta lähestyessä puhe kääntyi hänen aloitteestaan hiihtämiseen ja hän kertoi, että huvittaisi koittaa hiihtämistä, johon sanoin, että ehkä liikuntajutuista voisi lainata hiihtovarusteita ja että voitaisiin joskus mennä kahdestaan hiihtämään ja hän tuntui olevan yhteisestä hiihtotapaamisesta iloinen. Sanoin siihen sitten, että varmaan tarvitsisin häneltä yhteystiedot, että se hiihtotapaaminen voisi onnistua. Hän tarjosi puhelinnumeroaan ja otin sen ja annoin sitten omani.

Illalla luokseni sitten saapuikin 20 ihmistä pieneen asuntooni katsomaan Suomen ekaa euroviisukarsintaa. Mukana mm. yksi vaihtarikaverityttöni viehättävän kaverinsa kanssa, se suomalainen tutori aasialaisten tyttöjen äsköttäisestä partystä, jonka sattumalta näin samana päivänä ja kutsuin sinne. Lisäksi kutsuin sen liettualaisen pojan joka pääsi suukottamaan niitä kolmea kivannäköistä liettulaista ja jolle olin kovin kateellinen. Lisäksi myös tämä puolalainen tyttö tuli kaveriensa kanssa, Myös muita tyyppejä sinne olin kutsunut ja tuli paikalle.

Kun karsinta oli ohi, puolalainen tyttö lähti kaveriensa kanssa asunnolleen ja sanoi minulle että me kaikki muutkin olisimme tervetulleita sinne. Kirjoitin asunnon osoitteen muistiin ja he lähtivät. Pelasimme puolien jäljelle jääneiden tyyppien kanssa yhtä lautapeliäni ja toinen puoli ihmisjoukosta pelasi pelikorteillani.

Hieman ennen kello 23:00 aloin huolestua aasialaisten tyttöjen kovasta kirkumisesta korttipelissään, koska se saattoi häiritä naapureita ja mietin miten voisin huomauttaa siitä, ilman että he nolostuisivat. Sanoin sitten, että kohta tulee hiljaisuus, mutta voivat kyllä silti vielä puhua ja tämän jälkeen eivät enää kirkuneet. Tämä suomalainen tyttö istui siinä pelatessa vieressäni ja välillä aina liikutti vartaloaan niin, että koski minua ja mietin miten voisin huomaamatta vastata siihen myönteisesti, mutta en keksinyt muuta kuin olla ainakaan antamatta mitään kieltäisiä merkkejä, kuten siirtymistä kauemmaksi.

Kohta hiljaisuuden jälkeen lähdimme sitten sinne puolalaisen tytön asunnolle, jonne menimme minä, vaihtarikaverityttöni kaverinsa kanssa, se liettualainen poika, eurooppalainen vaihtarikaveripoika, amerikkalainen liettualaisen kaveri ja eurooppalainen tunnollisen tuntuinen tyttö.

Istuin siellä partyssä yhden amerikkalainen kirjallisuudenlukijatytön viereen, jolla tuntui olevan kiva luonne. Ja hänen vieressään istui se puolalainen joka oli täydessä talvipuvussaan hyvin viehättävä ja hänen vieressään istui aasialaista sukua oleva amerikkalainen, jonka vieressä oli sitten ihan perusamerikkalaisen oloinen tyttö. Onnistuin pitämään yllä keskustelua amerikkalaisen kanssa mm. suomalaisesta kirjallisuudesta ja kirjailijoista, vaikka en oikeasti olekaan aiheessa mikään asiantuntija. aasialaisamerikkalaisen-tytön kanssa myös onnistuin ylläpitämään keskustelua Suomesta, suomalaisista ja vaihtokokemuksestaan. Perusamerikkalainen oli kuten Amerikassa tytöt muutenkin, vähän aikaa jaksaa keskustella kanssani, sitten menettää kiinnostuksen ja vaihtaa maisemaa.

Jotenkin puheenaihe siirtyi jossain vaiheessa metsään ja kysyin sitten, että haluaisivatko lähteä metsäretkelle kanssani, josta olivat aika innoissaan, niinpä kysyin, että mitenköhän saisin heihin yhteyden että voitaisiin järjestää se metsäretki. Ja näin aasialaisamerikkalainen-tyttö ja amerikkalainen tyttö antoivat puhelinnumeronsa. Kysyin haluaisiko puolalainen talvipukutyttö mukaan ja halusihan hän. Yksi liettualainen tyttö oli myös lähistöllä, jota joku pyysi myös mukaan, mutta hän sanoi, että ehkä, mutta ei välttämättä halua, kun se taitaa olla joku meidän neljän treffisuunnitelma. Vähän sisäisesti hymyilin, että oon mä aika pelimies kun tyttö luulee, että oon menossa kolmen tytön kaa patikointitreffeille metsään.

Kun saavuin partystä kotiin niin pyysin facebookissa sitä suomalaista tutortyttöä kaveriksi (muita en, etten vaikuttaisi liian innokkaalta kerään facebookkavereita) ja huomasin että yksi tosi suloinen tsekkityttövaihtari oli lähettänyt mulle kaveripyynnön. En hyväksynyt koska en muistanut tavanneeni häntä, mutta huomasin että on vaihtari. Lisäksi olen aina hieman varuillani jos joku tosi viehättävän näköinen tyttö jota en tunnista pyytää kaveriksi. Niinpä lähetin hänelle viestin:

I would like to confirm your friend request, and since I add only friends whom I know in real life or very well through online, could you maybe tell me if we have met yet somewhere? I see you are exchange student here and I am tutor, but I can't remember meeting you yet.

And I have met some Czech people already here and they are nice and I also like Czech Republic, maybe you can even recognize [sensuroin tekstiä tästä välistä, koska vaarantaa anonyymitettiäni liiaksi] So I would like also to meet you in real life somewhere (if I haven't yet) and be at least friends. If you want to be friends we can figure out some way to meet. Do you want to? Or then we can randomly meet during the semester in parties or somewhere.

Dobrou noc!
--

Tarvo

Eli tuosta saattaa huomata, että kirjoitin "at least friends" eli toisin sanoen se oli niin suloisen söpön näköinen että olen kiinnostunut.

Hän sitten vastasi, että moi Tarvo, kiitos viestistä ja hauska tutustua. Olimme kuulemma tavanneet, mutta emme jutelleet mitään ja se oli syy miksi pyysi facebook-kaveriksi, koska on jokseenkin vaikeaa saada muhun yhteyttä kurssien aikana. Kertoi myös, että ymmärtää että haluan tavata ennenkun hyväksyn kaveriksi. Niinpä hän kutsui kahville tai oluelle piakkoin.

Hahaa! Mitäs siihen sanotte pelimieskriitikot! Vaikea uskoa, että ilman pelimiestaitoja oisin saanut treffikutsua hyvin suloisen söpöltä tsekkitytöltä!! Nyt kun vielä saisi ylläpidettyä tuon ihanan näköisen tsekkitytön kiinnostusta. Tarttisin kyllä ehkä vielä jonkun verran lisää itsetuntoa ja itsevarmuutta, että uskoisin mahdollisuuksiini tuon näköisten tyttöjen kanssa.

Pitänee vastailla siihen piakkoin. Lisäksi huomenna meen sinne metsäretkelle niiden tyttöjen kaa ja se amerikkalaistyttö sanoi mulle, että oon myös tervetullut niiden kaa tänään bilettään kaupungille. Mutta ei mua kauheesti tänään huvita, lopulta kun oon kuitenkin introvertti.