Viimeisimmän kirjoituksen jälkeen olen käynyt joka viikko vähintään kerr pokailemassa yökerhoissa. Olen mm. saanut yhdet treffit naisen kanssa jolta sain #closen edellisenä iltana baarissa. Lisäksi tehtiin silloin venue change toiseen yökerhoon.

Sitten olen saanut joka viikko ainakin jokusen cold approachin. Joinakin kertoina olen pysynyt seteissä useita minuutteja. Puolikin tuntia varmaan. Olen myös oppinut uuden hyvän openerin. Menen tyttöjen luo ja sanon näin: "Moi, saanko kysyä naisen mielipidettä?" Jos he vastaavat mitään, he vastaavat "joo" tms. Sen jälkeen sanon: "Sopiiko tää kravatti tän paidan kanssa?". Toisinaan he kovin ihmettelevät tätä kysymystä ja kerran jopa yksi kysyi että onko tää joku piilokamera. Sitten voin alkaa selittää vastaväreistä sun muusta sellaisesta. Ja jos se ei johda mihinkään, niin usein sitten esittelen wingmanin. "Tässä on Risto, tässä on...?". Toisinaan he ovat vähän epäkiinnostuneita, mutta suostuvat useimmiten kättelemään ja sanomaan oman nimensä josta sitten juttu saattaa lähteä liikkelle.

Olin taas eilen pokaamassa wingmanin ja Kaiden kanssa. Kaide sai jopa kinottua tyttöä pitämällä kädestä! Itse avasin kolme settiä. Ensimmäinen oli niin, että näin kun tyttö istui yksin sohvalla ja ympärillä oli paljon tilaa joka puolella. Menin sitten kysymään siltä, että onks täs vapaata ja osoitin paikkaa sen vieressä. Se sanoi, että se on varattu sen kavereille. Sanoin: "Selvä" ja näytin peukkua, hän hymyili, mä lähdin pois. Myös Kaide oli koittanut samaa tyttöä ja aiemmin samalla repliikillä ja tuloksella. Toinen oli sellainen, että näin Kaiden vieressä tytön yo-lakki päässä. Menin kysymään: "Saanko kysyä naisen mielipidettä?", hän vastasi: "Joo". Jatkoin: "Sopiiko tää kravatti tän paidan kanssa?". Hän totesi: "Enpä oikein tiedä. Miks sulla on kravatti?". Siihen minä: "Koska se on tyylikäs. Miks sulla on yo-lakki, valmistuitko just ylioppilaaks?". Hän siihen: "joo". Utelin: "No miten meni?". Ei kuulemma kovin hyvin: "Huonosti". Minua kiinnosti: "Miten huonosti? Itse kirjoitin C:n, ei kai niin huonosti?". Tämän jälkeen hän ei enää reagoinu minuun.

Kolmas setti oli niin, että huomasin Kaiden sargaavan kahden tytön settiä. Mentiin sitten wingmanin kanssa istumaan tämän kahden tytön setin viereesn sohville. Otettiin Trivila Pursuitti hyllystä, niinkuin muka alettaisiin pelaamaan sitä ja kyseltiin toisiltamma kysymyksiä sieltä. Kun Kaide lähti setistä, niin avasin tämän kahden tytön setin: "Moi, haluutteks pelaaTrivial Pursuittia meidän kanssa?". Hämmästyksekseni he vastasivat: "Joo :)". No me sit tehtiin kaks tyttöpoikajoukkuetta ja kyseltiin aikamme kysymyksiä toisiltamme. Välillä toinen tyttö lähti ja tuli takas ja sit yhdes vaihees molemmat meni baaritiskillä ja luulin että ne lähti kokonaan pois joten pakkasin trivial pursuitin takasin hyllyyn ja lähdin. Huomasin, että toinen oli pudottanut puhelimena ja vein sen sille ja lähin pois. Mut sit tajusin, et ne varmaan oli siinä baaritiskillä vaan hakemassa juomaa ja olisivat halunneet ehkä palata juttelemaan meidän kanssa. Mut siinä vaiheessa me oltiin jo lähdetty pois ja ei oltu ees muistettu hyvästellä ja toivottaa mukavaa illanjatkoa. Se vähän sieppas.

Lähdettiin kotiin ennen valomerkkiä, kun näytti että kaikki baarin parhaat setit oli käyty läpi.