Lisäys: Unohdin kertoa yhden tärkeän askeleen, jonka tein treffeillekutsun lähettämisen ja treffeilläkäynnin välissä. Eli ennen kuin treffien päivämäärä tuli, niin lähetin vielä tytöllä viestin, jossa kerroin mitä haluan ja osoitin kiinnostukseni, jotta asia ei jäisi kaveritasolle, vaan asia olisi molemmille selvä että haluan enemmän. Tämä jännitti ihan kauheasti, kun en oikeastaan koskaan ole tytölle noin sanonut, joka on kaveripiiristä.

Näin kirjoitin viestin: "Tota noin, mä voisin ehkä haluta selvittää ja kysyä yhtä juttua vaikka ihan nyt jos sopii.", asia sopi, joten näin kysyin: "Eli siis, olet söpö nainen ja tähän mennessä vaikutat oikein kivalta, että haluaisin olla sun kanssa _ainakin_ kavereita ja periaatteessa en sulje pois sitä mahdollisuutta että asiat voi kehittyä enemmänkin, niin ois hyödyllistä tietää että onko sulla sellainen vaihtoehto mahdollinen?". Tähän tyttö vastasi, että sellainen vaihtoehto on mahdollinen, eli oli tulkinnan perusteella kiinnostunut. [lisäys loppu]

Kuten edellisestä artikkelista kävi ilmi, harrastin jonkilaista seksiä naisen kanssa, kuitenkaan pääsemättä eroon poikuudestani, tässä kerron miten se onnistui.

Ensin piti päästä tapaamaan naista kahden kesken, joka onnistui naispuoliselta kaverilta saadun treffeillekutsukaavan kautta. Eli se menee niin, että kun pyytää naista treffeille, niin siinä viestissä täytyy olla kolme osaa: Minne, mitä tekemään ja kysymys "Haluatko tulla mukaan?". Näillä ohjeilla lähetin treffipyynnön ja se nyt ei edes jännittänyt niin hirveän paljoa, koska vaikutti melko luontevalta, eikä paljastanut paljoakaan, ei ollut suuria riskejä.

Tyttö lähti siis treffeille ja lopulta (ei samana päivänä) päädyin vieläpä tytön asunnollekin, olin halunnut jo aiemmin eskaloida kinoa (kosketella), esimerkiksi pitää kädestä kävellessä, mutta en vaan pystynyt. Tytön asunnolla lopulta päädyin ehdottamaan, että voisin harjoitella hierontaa häneen (tässä vaiheessa oli taas hyödyksi kirpparilta ostamani hierontaopaskirjan, jota olin opiskellut). Tyttö suostui, mutta eihän siitä hieronnasta sitten tullutkaan mitään, kun ei ollut se kirja mukana enkä muistanut ulkoa miten ne tekniikat meni tarkalleen, pääsin kuitenkin koskettamaan.

Hierontayritelmän jälkeen istuttiin kahdestaan tytön sängyllä. Päätin, että nyt täytyy käyttää Mysteryn suutelulähestymiskaavaa, eli kysyä "Haluatko suudella minua?". Olin erittäin jännittynyt ja sen kysyminen tuntui erittäin epäluontevalta, mutta tiesin, että se on kysyttävä koska tytöt ei sitä koskaan itse tee (vaikka saisivat kyllä joskus itekin!). Ehkä noin kahdenkymmenen minuutin aikana kun istuin siinä keräämässä rohkeutta, jännittämässä, toivomassa että tyttö itse voisi kysyä sekä järkeilemällä että asia on tehtävä itse ja tyttökin varmasti sitä haluaa, niin muutaman kerran jo pääsin kääntymään tyttöön päin ja avaamaan suun, mutta mitään sanoja ei tullut ulos.

Kunnes sitten lopulta möläytin sen ulos, mahdollisimman kiusallisesti ja epäluontevasti: "Haluatko suudella mua, ii-hihi-hihiii (hermostunutta naurua)?" Tyttö vaan katsoi minua, jolloin tajusin, että nyt pitää ottaa vakava ilme ja vaan katsoa takaisin. Tyttö sitten kysyi, että haluanko minä. Onneksi olin lukenut Mysteryni ja sanoin: "no, katsotaan." ja tämän jälkeen erittäin kiusallinen ja epäluonteva oikean etusormen tökkääminen tytön otsalle ja siitä liu'utus posken kautta leualle (tosin irrotin sormen jo poskella), jonka jälkeen suutelin. Hän oli kaiken kaikkiaan kolmas nainen jota olen suudellut ja ensimmäinen moneen vuoteen.

Kun sitten myöhemmin oltiin asunnollani ja oli suudeltu jonkun aikaa, niin päätin että nyt täytynee taas viedä asioita eteenpäin ja koskettelin vaatteiden läpi tytön rintoja. Jälleen myöhemmin sitten kun taas oli suudeltu ja olin kosketellut vaatteiden läpi rintoja, niin päätin että taas pitää mennä pidemmälle ja sain tytöltä paidan pois ja kosketeltua rintoja ilman vaatteita, mutta en saanut erektiota (vaikka olin selibatoinut 6 päivää) koska jännitti ja oli kovat paineet. Koska en saanut erektiota, niin ajattelin että jotain pitää saada tehdyksi ja panin sormet tytön pikkuhousujen sisään ja samalla kun suutelin aloin liikutella sormia siellä. Yritin löytää klitorista sen perusteella, mitä olin lukenut siitä missä sen pitäisi sijaita, mutta en onnistunut tunnustelemaan sen oloista osaa sieltä. Tytöltä saatujen ohjeiden avulla kuitenkin onnistuin antamaan hänelle orgasmin tällä sormikäsittelyllä.

Vielä kaksi kertaa tämän jälkeen yritettiin harrastaa seksiä, mutta nyt kun oli vielä kovemmat paineet saada se seisomaan, niin eihän se tietenkään seisonut. Eikä sitten minua huvittanut tyttöäkään tyydyttää enää sormin tai muutenkaan, kun en itsekään saanut itselleni seksuaalista tyydytystä (vaikka vika olikin oma).

Ei sitten lienekään mikään ihme, että lopulta tyttö ei enää jaksanut tapailla minua vaan sanoi, että haluaa sitten olla vaan kaveri. Halusin itse olla "vain" friends with benefits, mutta tyttö ei kuitenkaan halunnut olla friends with benefitskään kun kysyin kelpaisiko hänelle "vain kaveruuden" sijaan "kaveruus fyysisellä läheisyydellä". Tyttö sanoi, että haluaa kaiken tai ei mitään (=vain kavereita). En näin jälkeenpäin tiedä mitä tyttö tarkoitti sillä "kaikella", mutta varmaan sitä että kun ei saa edes seksiä niin ei sitten se pelkkä läheisyys riitä. Saattoi myös tarkoittaa seurustelua, koska sanoin hänelle, että en halua sitoutua enkä seurustella tässä vaiheessa, koska tuntuu että meidän suhteesta puuttuu sellainen joku juttu mikä pitäisi olla seurustelussa. Tällä tarkoitin sitä, että vaikka koin hänet viehättäväksi, tykkäsin hänestä ja hänen kanssaan hengailla, niin jonkilainen rakkaus ei ollut läsnä kuitenkaan, eli varmaan jos on kolme tasoa (kiinnostukselle, viehättymiselle, kiintymykselle tms.): emotionaalinen, fyysinen ja henkinen, niin se emotionaalinen taso taisi puuttua. Ilmeisesti hän ei myöskään ollut rakastunut minuun. Siksi se friends with benefits olisi sopinut just hyvin ainakin minulle.