Olin muutama viikko sitten wingmanin kanssa pokaamassa humanistiyökerhossa ja availtiin siellä jokunen setti ja huomattiin yhdessä vaiheessa vaaleahiuksinen nainen kaverinsa kanssa. Naisen kaveri näytti melko iäkkäältä, ehkä 40 vuotiaalta, mutta nainen itse oli ok. Mietimme menisimmekö avaamaan, muttemme keksineet mitään hyvää openeria. Myöhemmin illalla tämä vaaleahiuksinen nainen meni baaritiskille ja tunsin että hän katselee minua ja koitin miettiä jotin avausta jonka voisin mennä heittämään hänelle. Hän kuitenkin tuli kohta juttelemaan minulle ja kertoi, että asumme lähellä toisiamme ja hän oli havainnut minut asuinalueellamme. En aivan täysin muistanut häntä, mutta osasin yhdistää hänen antamiensa tuntomerkkien (aika, paikka) perusteella hänet oikeaan naiseen.

Puhuimme juttuja ja jotenkin juttu eteni siihen että hän tykkää kirjoittaa ja siihen että mulla on blogi johon kirjoittelen juttuja. En tietenkään kertonut että se oli tämä blogi, vaikka hän otti puheeksi, että on lukenut sen "sosiologineitsytpojan" blogia, ja sanoi: "sä et oo se", en korjannut hänen väärinkäsitystään, koska oletin, että se olisi saattanut vahingoittaa pokausmahdollisuuksiani. Samassa myös päätin, että tähän tyttöön en käytä kuutiota enkä origamia koska se olisi paljastanut minut. Kuitenkin kerroin että tunnen tämän tyypin ja sattumalta mulla onkin sen blogin salasana ja voisin joskus näyttää sen koneelta, koska en saa antaa sitä salasanaa eteenpäin. Hän oli myöntyväinen tähä. Hän oli myös lukenut Pelimies -kirjan ja Mystery Methodin.

Kun yökerho oli menossa kiinni, lähdimme kotiin ja tämä nainen tuli samaa matkaa kotiin. Kun olimme niillä kohdilla että tiemme kotiin olisivat menneet eri suuntiin, ehdotin hänelle, että voisin näyttää hänelle sitä blogia koneelta ja ehdotin että menisimme hänen luokseen lueskelemaan sitä. Hän kuitenkin vastusti ehdotusta ja halusi mennä minun luokseni. Siellä taas oli epäsiistiä, mutta suostuin kuitenkin, kunhan ensin jätin hänet viideksi minuutiksi oven ulkopuolelle, että siistin pahimmat epäjärjestykset pois silmistä. Kotonani esittelin hänelle pelimieskirjallisuuskokoelmaani, mutta hänestä hierontaopaskirjani oli paras pelimiesopaskirjallisuudestani. Koitin vihjailla, että mulla ei oo ketään harjotusmateriaalia hieronnan opiskeluun ja hän jotenkin oli puoli suostuvainen jos ottaisin pois olkakassini, jonka tein mutta sitten ujostelin liikaa etä olisin uskalanut ehdottaa hierontaa. Päädyimme sitten lukemaan tätä blogia ja hän ihmetteli, että eikö tämän kirjoittaja vieläkään ole edistynyt mihinkään viime näkemästä, kerroin, että ei ole.

Nainen katseli minua siihen malliin, että jos olisin uskaltanut heittää saman Mysteryn suuteluclose-kysymyksen, minkä ekassa kissclosessa, olisin mitä todennäköisemmin onnistunut saamaan kissclosen taas. Jotenkin päässäni kuitenkin oli jotain estoja, että tuntui että ei tunnu siltä että pitäisi tehdä niin ja että se ei olisi luontevaa, joten en edennyt mihinkään. En saanut edes kinottua. Kun lopulta nainen ei enää jaksanut odottaa aloitettani sanoi, että lähtee kotiin ja odotti reaktiotani ja kun en vieläkään tehnyt aloitetta niin lähti, ovella sain vielä viimein aikaiseksi sentään halauksen, mutta siihen se jäi. Tuntui, että olisin saattanut saada sinä päivänä vapautuksen neitsyydestäni jos vain olisin uskaltanut tehdä aloitteita.

Seuraavana päivänä hän lähetti minulle tekstiviestin, jossa tiedusteli mahdoinkohan se olla minä joka tätä blogia kirjoittaa. Tunnustin sen ja pienen arvostelun hänen puoleltaan ja puolustukseni jälkeen hänestä se oli ok. Kutsuin hänet treffeille katsomaan kanssani elokuvaa, mutta hän oli jo sopinut muuta menoa mutta sanoi että muuten olisi tullut. Menin sitten yksin katsomaan elokuvan, kun kukaan muukaan tyttö eikä poikakaan lähtenyt kanssani. Hän itse ei ehdottanut mitään tapaamista enää missään vaiheessa joten en minäkään sitten. Näin hänet kuitenkin taas eräänä yönä kun olin pokaamassa wingmanin kanssa ja taas menimme yksin melkein kotiin asti ja jäimme juttelemaan jotain tunniksi ennen eroamista kotiin, myöhemmin hän kertoi, että tuolloin minun olisi pitänyt tajuta jo suudella. En kuitenkaan niin tehnyt.

Näin hänet vielä kerran sattumalta kun olin taas pokaamassa wingmanin kanssa. Ensin menin juttelemaan hänelle ja hänen kavereilleen jotain mitä kuuluu ja pokailujuttuja ja hän oli yhä vaan sitä mieltä että pua-jutut on huono juttu ja mun pitäisi jättää ne ja sen sellaista. Sitten kun näin hänet uudestaan saman illan aikana tuli taas keskustelua pokailusta sun muusta ja myös suutelusta ja mistä tietää koska sellaista olisi sopiva tehdä, jolloin hän sanoi sen että olisi täytynyt silloin viimeksi kun näimme yöllä niin tajuta suudella. Sitten heitin jossain vaiheessa mysteryn suuteluclose puatempun, eli kysyin "Haluaisitko suudella mua". Hän sanoi "En tiedä kun [selitystä]". Wingmanini heitti siihen, että "En tiedä!" ja osoitti, että sillon täytyy ottaa selvää. Menin vähän hämmilleni kun hän oli antanut siihen jotain selitystä ja sitten joku hänen kaverinsa tuli saman tein siihen viemään hänen huomionsa. Mutta kun kaverinsa oli lähtenyt niin sitten hän kyllästyi saamattomuuteeni ja sanoi jotain ja sitten suutelimme. Se oli mun toinen suuteluclose! Mutta hän ei tuntenut olevan ihan täysillä mukana. Ehkä hän taisi haluta vain antaa suukon mutta lähdin ihan täysillä suutelemaan, suljin silmät ja koitin antautua suutelemiseen. Sitä kesti ehkä vaan jotain kolme sekuntia ja sitten hän lopetti ja lähti saman tien kävelemään pois ja jäin hyvin hämilleni, miksi hän lopetti ja poistui yht'äkkiä sanomatta sanaakaan. Mutta tuli kissclose. Kun menin kotiin, hehkutin Kaidelle ja pelimieskriitikkokavereilleni internetissä että tein toisen kissclosen. Ehkä joskus vielä onnistun saamaan kissclosen tytöltä johon olen ihastunut. Se olisi varmaan tosi kivaa. Nämä kaverisuhteen tasolla olevilta tytöiltä saadut kisscloset on kyllä kivoja, mutta tuntuu että jos siinä olisi ihastumista mukana, se saattaisi olla vielä mahtavampaa.

Ainiin, olin pokaamassa myös viime viikonloppuna ja sain facebook-closen yhdeltä söpöltä lukiolaistytöltä ja sen lukiolaiskaverilta, joka sekin kelpaa mulle ulkonäkönsä puolesta. Ehdottelin niille, että voitais katsoa yhdessä euroviisujen suomen esikarsintaa ja ne oli siihen suostuvaisia joten sain sillä tekosyyllä pyydettyä niiltä yhteystiedot. Odotin aamuun ja lisäsin kaveriksi. Toinen hyväksyi 7 tunnin sisällä. Toisella kesti lähes kaksi vuorokautta, vaikka huomasin että hän oli mm. vaihtanut profiilikuvaansa sen ajan sisällä, joten hän oli kyllä ollut facebookissa, mutta ei hyväksynyt kaveripyyntöäni. Enpä tiedä mikä siinä sitten oli. Ne esikarinnat on vasta tammikuun puolessavälissä. Pitäisi ehkä keksiä joku treffi-idea ennen sitäkin.