Olin torstain ja perjantain välisenä yönä opiskelijajärjestön bileissä ja sen jälkeen yksissä toisissa.

Koska teemana oli olla jotain säihkyvää päällä niin kaverini neuvosta kiinnitin paitaani teipillä kuusi kolikkoa, kiedoin kaulaani naruun pujotetun tanskalaisen yhden kruunun reikäkolikon ja kiinnitin paitaani vielä pari haijastinta ja tein alumiinifoliosta origamin, jonka myös laitoin kaulaani. Tämä oli siis riikinkukkoilua, eli lisätään pukeutumiseen näyttävyyttä, kuten riikinkukkokoiraat tekevät värikkään pyrstönsä kanssa.

Tultuani paikalle, menin seinää vasten ottamaan ryhtiä ja vakuutin itselleni olevani itsevarma, keksiväni hyvin juttua ja olevani karismaattinen ja fiksukin. Ensin hengailin kolmen kaverityttöni kanssa, slovakialaisen tytön, baltialaisen TBR:n ja VTAS:n. Lähinnä vaan istuskelin heidän kanssaan. Sitten päätin, että pitää näyttää etten oikeastaan ole riippuvainen heidän seurastaan ja hyväksynnästään ja että en ole tarvitseva. Siispä sanoin heille että menen moikkaamaan suomalaisia kavereitani, että odottavatko siellä. Odottivat.

Menin toiseen huoneeseen yökerhossa, jossa siis nämä bileet olivat, jossa oli jokunen tuttuni, menin sitten vaan suoraan kolmen sekunnin sisään sinne ja sanoin "moi" yhdelle tutulle. Muuta ei sitten tullut mieleen, niin sitten sanoin "moi" joillekin toisille kavereilla ja en muista mitä muuta sanoin, yhdelle kaverille sitten sanoin että "tossako on sun kaikki bling bling" ja osoitin hänen päähinettään. Siinähän ne olivat, vähän kimaltelevaa päähineen päällä.

Mutta eniten minua oikeasti kiinnosti yksi söpö tyttö joka oli tämän päähineessään kimalletta olevan ja tuttuni välissä. Pelimiesoppien mukaan kiinnostavimmalle tytölle porukasta ei pidä ensin ruveta juttelemaan, vaan muille, ettei tyttö oleta että joku yrittää iskeä häntä tms. Olin nähnyt hänet jo aiemminkin saman järjestön tapahtumissa jokusen kerran, mutten puhunut mitään. Tiesin kuitenkin mitä opiskeli ja monettako vuotta ja niinpä ollen ajattelin, että tässä olisi hyvä tapa aloittaa keskustelu ja sanoin jotain että "moi, sä olet x-aineesta ja x-vuoden opiskelija. Etkö olekin?" ja kerroin siihen perään, että muistin hänet eräästä toisesta tapahtumasta missä selvitettiin kaikkien paikalla olleiden tyyppien opiskeluala. Sitten juttelin jotain siitä, että miksi valitsi sen alan, koska yksi kaveri oli suositellut että se voisi olla hyvä puheenaihe. Vastasi siihen jotain että "koska se kiinnostaa". Puhuimme myös siitä, että alalla on hyvät työnäkymät ja selkeä valmistumisammatti. Lisäksi sanoin, että monilla varmaan on tietty auttamisenhalu tms. kun tulevat alalle ja kyllä hän sanoi, että on hänelläkin jotain semmoistakin. Lisäksi hän kysyi nimeäni ja hämärästi muisti jotain että olin ollut puhumassa silloin siellä tilaisuudessa mistä muistin hänet ja kyseli jotain että missä olin ollut vaihdossa tai jotain.

Sitten puhuimme sivuaineista ja hän kertoi sivuainevalinnoistaan ja mainitsi jotain että ajatteli psykaa. Tässä oli oikein pelimiestärppi ja sanoin, että minuakin psyka vähän kiinnostaa ja luin kesälomalla NLP:stä ja käsiala-analyysistä ja kysyin, että haluaisiko että analysoisin hänen käsialaansa. Hänelle se oli ihan ok, joten kaivoin kynän ja minulla oli myös paperia, mutta kaivoin kuitin ettei näyttäisi siltä että olin suunnitellut koko jutun. Hän sitten kysyi sen kysymyksen jonka lähes jokainen tässä vaiheessa "mitä mä kirjoitan?" johon sitten sanoin, että vaikka jotain sun päivästäs tai mitä teet huomenna tai vaikka kopioit sun olutpullon etiketistä tekstit, ihan mitä vaan. Hän valitsi kopioinnin.

Käsialasta selvitin hänelle, että hänellä on normaali itsetunto, hän on tunteellinen ihminen (enemmän kuin tahto tai rationalisoiva), kutakuinkin introvertin ja ekstrovertin välillä ja ei hirveän avoin, muttei sulkeutunutkaan. Lisäksi että on asiallinen ja omaa hyvän itsehillinnän. En täysin muista mistä sitten puhuimme kun sain analyysin suoritettua, mutta kohta olkalaukussani oleva kaverini puhelin soi ja ajattelin, että nyt on aika häipyä söpön tytön luota, ettei hän kuvittele että olen joku tarvitseva tyyppi joka roikkuu hänessä koko illan. Kerroin sitten että kaverini puhelin soi ja pitää mennä, nähdään myöhemmin ja lähdin nopeasti pois. Jälkeenpäin ajateltuna saattoi kuulostaa oudolta syyltä lähtöön että _kaverini_ puhelin soi, kun eihän hän tiennyt että kaveri oli laittanut sen sinne olkalaukkuuni siksi ettei halunnut tunkea sitä taskuunsa.

Myöhemmin illalla bileisiin saapui myös Kaide, henkilö joka toi minut pelimiesmaailmaan ja joka tietää miltä tuntuu elää ilman naista ja seksiä ja kaikkea sitä läheisyyttä ja hyväksyntää mikä tähän myös liittyy. Ja miltä se tuntuu kun ei vaan ymmärrä miten sukupuolisuhdemaailmassa kuuluu toimia päästäkseen eteenpäin naisten kanssa. Myös hän oli ennen pelimiesmaailmaan tuloaan "kiva/kiltti tyyppi"(nice guy), joka sai naisista korkeintaan kavereita. Ja hän on mm. vegaani, vihreä, runoilija ja homojen oikeuksien aktiivinen puolustaja (on kuitenkin hetero) joten on myös hyvin myötätuntoinen toisten kärsimyksille, siitähän naisten pitäisi yleensä tykätä, eikö? Minä olen vain jokseenkin vegaani, en runoile ja homojen oikeuksia tuen olemalla Setan jäsen ja pari kertaa käynyt heidän järjestämissään jutuissa, etten kuitenkaan ole aktiivi. Mutta luulenpa, että ei riitä että on hyvä tyyppi jos on niin ujo ja sosiaalisesti taitamaton ettei osaa markkinoida itseään ja edetä naisten kanssa luontevasti kaveruudesta eteenpäin. Koska tällaisen tapahtumiseksi tarvittaisiin tyttö joka tykkäisi ujoista pojista ja tekisi kaikki aloitteet ja veisi itse sen suhteen pidemmällä vaikkei toinen osaisi tulkita vihjeitä tai muutenkaan osaisi sosiaalisia juttuja. Mutta ei näin tapahdu oikeassa maailmassa vaikka ujot pojat sellaista toivoisivatkin. Siksi meidän täytyy itse ottaa vastuu omasta elämästämme ja oppia "pelaamaan" eli markkinoimaan itseämme, tekemään aloitteita, lukemaan vihjeitä ja viemään suhdetta uusille tasoille. Siitä tässä hommassa on kyse.

Kaide myös kertoi hyvän käytännöelämän pelimieskokemuksen mikä hänelle sattui kun oli tullut. Joku nainen oli tullut ehdottamaan Kaidelle että Kaide tarjoaisi hänelle juoman. Voi lol, ei tainnut tietää kelle oikein ehdotteli, pelimiehen nimittäin ei tarvitse ostella naisen hyväksyntää, jos joku tarjoaa drinkkejä ja tarvitsee hyväksyntää, niin se on tyttö pelimiehelle. Naisten seksuaalinen valta tässä suhteessa murenee pelimiesten käsissä. Sillä valta on pelimiehillä, koska he eivät ole tarvitsevaisia. Minäkin olen pantannut neitsyyttäni 23 vuotta, että turha kuvitella että alkaisin vielä jotain hyväksyntää ostelemaan ja vielä päälle luovuttaisin neitsyyteni. Heh, en tosiaan. Nykyään tunnen arvoni. Mutta takaisin Kaiden tapaukseen. Hän sanoi tälle tytölle "Ei, sä tarjoat mulle drinkin", johon tyttö sitten sanoi jotain että ei hänellä ole rahaa tjsp. Se oli sitten vaan voi voi ja moi moi. Kaide kyllä epäili että tämä oli joku opiskelijatyyppi joka tiesi Kaiden olevan pelimies eikä ostaisi drinkkiä.

Kaide oli pukeutunut kuin pelimies, eli riikinkukkomaisesti, stetson päässä, kangashanskat kädessä ja vihreää yllä. Esittelin hänet toki heti vaihtarikaveritytöilleni, mutta jostain syystä huomasin etteivät he diganneetkaan Kaidesta ihan täysin. Riikinkukkoilu toimi kuitenkin niin, että hansikkaista sai vähän jotain juttua aikaiseksi. Pian kuitenkin vaihtarikaverini päättivät lähteä toisiin bileisiin joten niin teimme kohta. Pihalla Kaiden riikinkukkoilu toimi taas kun yksi toinen vaihtarikaverityttö tuli ihastelemaan Kaiden pyörän lamppuja. Kaide lähti ja jäimme vielä juttelemaan erään malilais-suomalaisen poliitikon kanssa.

Kun olimme kävelemässä bileisiin päin he juttelivat siitä että olipas kiva tyttö se malilaissuomalainen poliitikko. Kerroin sitten että hän on kuuluisia nuorpoliitikko ja he sanoivat että mielellään äänestäisivät häntä, johon mielessäni ihmettelin, että miksi he tykkäävät hänestä noin, ehkä hän käytti huomaamattani NLP:tä. Kysyin sitten että mitäs tykkäsitte Kaidesta. Yksi tyttö ei sanonut mitään, yksi tyttö sanoi ettei tykännyt ja yksi tyttö sanoi, että vaikutti oudolta ja siltä, että elää omassa maailmassaan ja että varmaan se on runoilijoilla aika yleistä. Mutta että ei hänkään oikein digannut. Joku heistä sitten kysyi, että kuinka vanha Kaide on? 40? Minua ihmetytti että miten he nyt eivät tykänneet tyypistä jonka ansiosta olen tutustunut pelimiesmaailmaan ja siihen kuinka saadaan ihmisiä pitämään itsestään. Kaidehan on vielä minuakin parempi pelimies, eli hänenhän kuuluisi saada ihmiset pitämään itsestään vieläkin taitavammin. Syynä oli ehkä yökerhon kova melu ja se ettei Kaide pystynyt tekemään pelimiestemppuja siinä melussa. Yritin vielä käyttää sellaista pelimiestemppua kuin arvon osoittaminen, että olin kertonut että Kaide on kuuluisa runoilija ja että hänellä oli joskus blogi joka oli kuuluisa koko Suomessa. Mutta ei sekään tainnut tehota.

Kävelymatkalla pääsi myös sellainen ikävä onnettomuus sattumaan, että he kiinnostuivat puhumaan neitsyydestä, kun olin kertonut kuinka minuun oli tehnyt aikanaan vaikutus Kaiden neitsyydenmenetysikä. No he sitten sanoivat että nyt kaikki kertoo koska menettivät neitsyytensä. Ja en muista mitä ikiä sanoivat mutta jotenkin näin se meni: "19", "17", "18" ja sitten minun vuoroni. "Umm..." "Well... my goal is before 29" "No! Say exact age!" "Umm.. let's say that after 23" "And you are 24? Just say the age!" "I'm 23. Umm.. well... I..." "What are you saying? That you are virgin? It's okay" "yes" Vaikka kyllä minä tiesin että ei se voi olla okei. Varmaan pitävät mua nyt täysin luuserina tai jotain kun jouduin paljastamaan tuon. Ei tuo voi olla vaikuttamatta mun kunnioitukseeni ja arvostukseeni niiden silmissä. Kertoivat myös että ei pitäisi olla mikään iso juttu kertoa koska menetti neitsyytensä, se on ihan normaalia, että ihmiset harrastaa seksiä. Johon sitten vastasin, että niin, onhan se normaalia jos ihmiset harrastavat seksiä, mutta ei se enää jos eivät ole koskaan harrastaneet... Sitten yksi niistä alkoi kertoa jotain, että on ihan normaalia että on neitsyt, hänenkin veljensä on neitsyt vaikka seurustelee, koska ovat uskovaisia. Johon vastaisin että "Do think I'm religious!?" Jonka jälkeen tajusin mitä tuli sanottua ja sanoin tavallaan itselleni että nyt turpa kiinni! Antaa niiden luulla että oon uskonnollisuuden takia kieltäytynyt seksistä, se on parempi kuin se vaihtoehto että ajattelevat että oon täys luuseri naisten kanssa. Yksi niistä taisi sanoa, että joo-ehkä ja yksi sanoi että ei oikein usko.

Stammtischeissä sitten esittelin Kaidea uusille kavereille ja yksi niistä tuli kysymään että kuka tää tyyppi oikein on. Johon vastasin, että kuuluisia runoilija ja bloggaaja. Ja kun se ei ollut oikein tyytyväinen vastaukseen niin lisäsin, että myös tunnettu siitä, että on hieman tavallisuudesta poikkeava, jonka jälkeen oli että aah, nyt sai sen vastauksen mitä hakikin. Ja Kaide tosiaan on tavallisuudesta poikkeava. Nettilegenda.

Bileissä sitten moikkailin jotain kaverivaihtarityttöjä ja tanssin niiden kanssa, paitsi kun tuli hitaat niin sitten menin ihan epävarmaksi ujoksi pojaksi ja mietin että pitäisikö pyytää sitä liettualaista liikuntatieteilijävaihtaria tanssimaan mun kanssa kun se oli mut alunperin pyytänyt tanssilattialle tuntia aikaisemmin ja nyt se tanssi siinä mun vieressä yksinään. Mutta en sitten kehdannut ja mielessäni puolustelin sitä sillä, että en ole tarvitseva, jos se haluaa tanssia mun kanssa niin se voi ite pyytää. Ja sitten vilkuilin paljon muualle ja taakse että tanssiiko kaikki muut ja onks kaikilla muilla parit. Tietenkään se ei pyytänyt mua tanssimaan kanssaan hitaita, ei tytöt ikinä pyydä. Jos ne ei lähde tanssilattialta karkuun (pari on lähtenyt jos on jäänyt hitaiden aikaan kahestaan mun kanssa) niin se on jo plussaa. Kaksi kertaa mua on pyydetty. Kerran yks tyttö pyysi kun tiesi että opettelin pelimieheks ja halus auttaa, toisen kerran nelosluokan diskossa kun olin 10 vuotta. Mut tosiaan mä kerran tanssin hitaita tän tytön kanssa, silloin olin niin kännissä että kehtasin pyytää, mutta muistan ettei hän katsonut mua silmiin, joten ajattelin että ehkäpä ei ole kiinnostunut. Mutta toisaalta miks olisi pyytänyt tänään sitten mut tansslilattialle ja jutellut mun kanssa siellä mun kaulassa roikkuvasta kolikosta ja hymyillyt mulle ja ottanut kuvan mun rypistyneestä origamista jota näytin kun pyysi nähdä.

Kun olin lähdössä huomasin Kaiden sargaamassa jotain tyttöä ja ängin itseni mukaan siihen kahden settiin missä Kaide oli tytön kanssa kahden. Mäkin sitten juttelin tytön kanssa jotain ja se sanoi että näki mut tanssimassa unkarilaisen vaihtarin Sziklaran kanssa. En kyllä koskaan muista tanssineeni hänen kanssaan ja sanoinkin sen, mutta jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt jättää hänet siihen luuloon että hänen kaverinsa Sziklarakin tykkää musta niin paljon että tykkää tanssia mun kanssa. Kaide tuntui menestyvän hyvin tytön kanssa ja tyttö opiskeli suomea (joka oli keskustelukielenämmekin) joten Kaide heitti siitä, että suomen kielessä täytyy muistaa yksi asia "no sex no future", joka sai tytön hymyilemään. Tytön saaminen hymyilemään on tosi tärkeää pelimiesjutuissa, muuten ei voi onnistua. Ja tuo heittohan tarkoitti tietysti sitä, ettei suomen kielessä ole sanoilla sukupuolia eikä verbillä futuurimuotoa.

Joku ulkomaalainen tuli piakkoin sanomaan Kaidelle jotain, josta kuulin vain sanat "polite" ja "foreigner" ilmeisesti tarkoituksena oli torua Kaidea jostain, mutta tyttö eikä Kaide pahemmin liikuttuneet tästä. Kaide jutteli tytön kanssa jossain välissä jotain vähän mustekynistä, joista tyttö ei havaintojeni mukaan ollut juuri kiinnostunut, muista aiheista tuntui olevan kiinnostuneempi, mutta myöhemmin ehdotti jatkoja tämän tytön luona, mutta tyttö ei innostunut. Menimme kuitenkin pihalle. Pihalla puhuimme jostain en muista mistä. Hän ei kutsunut meitä jatkoille emmekä mekään ehdottaneet jatkoja minun luonani, piakkoin hän oli lähdössä, kertoi että etsii minut facebookista Kaiden kavereista ja halasi minua ja sitten Kaidea hyvästiksi ja lähti. Kaide sai hänen facebookyhteistietonsa.

Menin kotiin, etsin hänet Sziklaran kavereista ja lisäsin kavereiksi, koska pelimies ei anna naiselle valtaa ottaa yhteyttä, koska naiset eivät halua miestä joka antaa hallinnan naiselle. Näin toimii "ihan kiva" tai "liian kiltti" tyyppi, joista naiset eivät jaksa innostua. Jos nainen ottaa yhteystiedon sen sijaan että antaisi omansa, hän tuskin ottaa yhteyttä juurikin tämän asian vuoksi. Siksi tämä on pelimiehen tehtävä.

Tänään kun huomasin että hän oli hyväksynyt kaveripyyntöni mutta ei ollut vielä kavereita Kaiden kanssa, tulin ajatelleeksi, että hups nyt osoitin liian suurta innokkuutta, Kaide varmaan panttaa kaverikutsua pari päivää kohottaakseen tytön kiinnostusta ja näyttäytyäkseen vaikeasti saatavana ja osoittaakseen ettei ole tarvitseva.