Oltiin Ollin kanssa pokaamassa. Alotettiin yksistä vaihtaribileistä. Ei tehty mitään mainittavan arvoisia cold approacheja. Mutta kun oltiin lähtemässä, niin yks tyttö tuli avaamaan meidät ja kysy mistä ollaan. Tosi perusavaus. Itsekin käytän sitä paljon. Käskettiin arvaamaan ja se arvasi oikein. Juteltiin sen kanssa pitkään. Juteltiin elokuvista. Kyselin elokuvista sen kotimaasta ja onko sille koneella niitä. Se kertoi että lähettää linkin, Yritin vihjailla, että voitais perustaa joku leffakerho kolmestaan, että voitais kattoa elokuvia, mutta ei se tajunnut pyytää meitä katsomaan kotiinsa elokuvia.

Mentiin sen kanssa kolmestaan pihalle. Se sanoi että sen pitää käydä kotona, asui ihan jotain alle 100 metrin päässä. Olli jo hyvästeli sen, eikä varmaan edes tajunnut että oltais voitu keksiä joku tekosyy millä oisi päästy sen luo. Esim. "Haluisiks näyttää pikaisesti jotain niitä leffoja mitä sulla on? Jos tultais kanssa käymään sun luona." Jos oltais päästy sen luo, niin oltais voitu koittaa closettaa muutenkin kuin FB-closea, jonka Olli siltä jo sai.

Sitten mentiin toiseen paikkaan, yökerhoon. meni jonkin aikaa että löydettiin kohde. Sitten päätettiin että mä avaan ne. Mun piti psyykata itseäni siihen varmaan monta minuuttia ja keksiä joku hyvä openeri. Niinpä käytin sitä mun hyväks kokemaa openeria, että meen naisilta kysymään mikä ois hyvä tapa avata keskustelu. "Moi! Voinko kysyä teiltä naisen mielipiteen?" "Joo", "Onko teistä parempi että teille tullaan juttelee kännissä vai selvinpäin?" "Se riippuu,että mitä sanoo. Jos tulee sanoo että lähdetäänks panemaan niin se ei oo hyvä. Ei myöskään oo hyvä jos tulee kännissä sanomaan, että on kaunis, kun sitä ei sitten välttämättä usko". Kyselin sitten että mitä niille yleensä tullaan sanomaan ja oisko niille jotain ideoita keskutselun avaamiseksi. Sanoivat että voi kysyä mitä kuuluu. Sanoin siihen, että se ei vie keskustelua juurikaan eteenpäin. Sitten he sanoivat että voi kysyä miten päivä on mennyt. Se on niin hyvä, että voisin joskus koittaa sitä openerina.

Juteltiin sitten tälle kahden setille vaikka kuinka kauan, koko loppuilta itse asiassa. Olli olisi tehnyt heille parhaiden ystävien testin, mutta he eivät olleetkaan parhaita ystäviä. Olli teki heille kuitenkin 5 kysymyksen pelin, joka meni pieleen ja he voittivat. Minä tein heille "Mansikkapelto" -testin. Eli pyysin kuvittelemaan mansikkapellon eteensä. Sitten aidan sen ympärille, sitten että kuinka monta mansikkaa poimivat ja mitä tuntevat maanviljelijää kohtaan kun ovat syöneet mansikat. Heidän aitansa olivat suurinpiirtein aitahyppy-aidan kokoiset. Söivät kymmenittäin mansikoita ja kokivat että maanviljelijä oli tyytyväinen ja kaikki voittivat. Kerroin että aidan korkeus kertoo miten vaikeasti tavoiteltavia tms. ovat. Sitten tarkensin heidän avullaan, että kuinka pahoja muureja rakentavat itsensä ja muiden ihmisten välille. Mansikat sanoin symboloivan kuinka monta poikaystävää tai seksisuhdetta haluaisivat ja tunne maanviljelijää kohtaan tarkoittaa mitä tuntevat niitä miehiä kohtaan kun ovat harrastaneet seksiä.

Olivat vähän että oho-h. Toinen kertoi kuinka monta seksikumppania hänellä oli ollut (ei montaa) toinen ei kertonut, joten sanoin, että onko hänelle ollut sitten se 50 jonka sanoi mansikoiden määräksi ja koitin hymyillä että tajusi vitsiksi.

Olli negasi näistä sitä viehättävämmäksi katsomaansa kaveria sanomalla "Onko hän aina tällainen", kun tämä tyttö selitti väliin jotain kun Olli jutteli hänen kaverilleen. Tämä tyttö meni vähän hämilleen, mutta ei tuntunut pahasti loukkaantuvan. Itse en negannut enkä edes ajatellut.

Jossain vaiheessa menin tanssimaan tyttöjen kanssa, mutta ei se oikein sujunut vaikka koitin taas niitä tutkimuksen tanssiliikkeitä. He pian läksivät ja ajattelin ensin seurata, mutta sitten muutin mieleni ja jäin tanssimaan. Kun tulin pois lattialta, Olli oli yksin ja tytöt olivat karanneet (Äsh!). Olli sattumalta törmäsi niihin vielä ja menin mukaan taas settiin. Puhuivat siitä mitä seuraavaksi. Olli yritti jatkoja saada aikaan ja vihjaili aika suoraan että jatketaanko iltaa, mutta he eivät missään vaiheessa olleet siihen innokkaita. Olli kysyi FB-tietoja ja toinen tyttö antoi, mutta Ollin negaama tyttö ei antanut, vaan kirjoitti kolmen numeron sarjan ja "kiitos kivoista arvuutteluista :)". Olli kyseli, että mikä tämä numerosarja on ja se sanoi että se oli narikkanumeronsa. Olli sanoi, että hän on ilkeä kun teki niin, mutta koitin vähän sanoa väliin, että noh, ei nyt sentään. Mutta enpä tainnut ihan ääneen asti sanoa. Minä vielä pika-analysoin tämän tytön käsialan siinä, kun kerroin että olen opiskellut käsialan analyysiä, mikä oli aika pitkälti liioittelua.

Ei se siltikään lämmennyt. Oltiin mokattu varmaan jossain kohtaa. Kun lähdettiin niin nämä tytöt käveli mun perässä ja kysyin niiltä sitten että minne menevät. Etelä-kaupunkiin olivat menossa. Sanoin, että menen Pohjois-kaupunkiin ja he kyselivät että onkos se kaukana ja kerroin että ei niinkään, lähempänä kuin Kuokkala. En viitsinyt yrittää mitään jatkoja, kun he aika pitkälti olivat jo aiemmin torjuneet jatkoyritelmät Ollilta. Lisäksi he eivät itse yhtään suorempaa ehdotelleet mitään. Joten oletin, että heitä ei kiinnosta. Niinpä he menivät kahdestaan kohti kotiaan ja minä omaani yksin.

Illan saldo: 1. Yksi cold approach, jossa voitin approach anxietyn jälleen kerran. 2. Setti jossa pysyttiin koko ilta. 3. Kaksi FB-closea wingmanille. 4. Mansikkapelto-testiä koitettu ekan kerran ja Wingman koitti negausta ja 5 kysymyksen peliä.