Kampuksella tuli tehtyä jokunen pelivirhe, lähinnä lähestymiskammon takia.

Ensinnäkin olin kirjastolla, jossa en saanut yhtään uutta lähestymistä, mutta ei ollut kunnon mahdollisuuksiakaan. Kävin myös syömässä mutta en taaskaan saanut lähestymisiä, olisin voinut istua jonkun viereen mutta menin istumaan yksin.

Kävin myös tentissä, jossa oli parhaat lähestymismahdollisuudet ennen sen alkua. Menin istumaan tasolle ja siihen viereeni tuli jossain vaiheessa kaksi tyttöä, jotka juttelivat jotain, josta sain selville, että irkkaavat, ovat todennäköisesti fukseja, toinen tenttii valtio-opin perusteet ja että ovat pieneltä paikkakunnalta. Siinä olisi ollut hyviä lähestymistilaisuuksia kun puhuivat irkkaamisesta, olisin voinut vaikka kysyä, että millä kanavilla irkkaavat ja mitkä heidän nikkinsä ovat. Olisin myös voinut kertoa, että valtio-opin perusteiden kirjatentti on melko helppo kuten valtio-opin kirjatentit yleensäkin. Sen sijaan näin en tehnyt, mutta jotain 15 minuutin rohkeuden keräämisen jälkeen uskalsin kääntyä heihin päin ja kysyä: "Ootteko fukseja", olivat, sen jälkeen selvitin että se joka mun mielestä oli viehättävämpi opiskeli tilastotiedettä ja toisesta en muista. Sitten jotain jatkoin että mites valtio-oppi ja tilastotiede sopii yhteen, ja tilastotiedehän sopii kaikkien kanssa yhteen tämä tyttö vastasi siihen. Sitten se tyttö lähti pois siitä odottelemaan tenttisaliin pääsyä.

Tässä vuorovaikutustilanteessa huomasin itseltäni kaksi virhettä: En katsonut niin tarkkaan fuksityttöjen silmiin että olisin muistanut silmiensä värit ja toinen virhe oli se, että olisin voinut kysyä millä kanavilla irkkaavat ja millä nikillä ja jatkossa olisin voinut käyttää tätä tietoa hyväksi ja vaikka pyrkiä tapaamaan uudestaan.

Lisäys 20.2.2010: Kommenteista voi lukea toisen fuksitytön näkemyksen lähestymisestä.