Mulla on tällä hetkellä yksi kondomi jota pidän lompakossa mukanani. Sain sen kun aloitin opiskelut ja se on mennyt vanhaksi kaksi vuotta sitten. Ja koska aion päästä neitsyydestäni eroon, niin tilasin vegaanikauppa.comista kolmen (maku)kondomin pakkauksen.

Suuseksi ei ole mun päätavoitteeni, mutta ne sattuivat olemaan yhtä halpoja kuin maustamattomat, niin ajattelin, että kai niitä voi tavallisessakin yhdynnässä käyttää. Ja luin että niitä voi käyttää suojana suuseksin antamisessa naiselle kun ne leikkaa jotenkin halki. Lisäksi kuulin, että joskus saattaa olla tilanteita jolloin yhdynnän saaminen ei onnistu, mutta suuseksin saamiselle on mahdollisuudet.

Tilasin siinä samalla myös vegaanista parmesan-juustoa, vegaanista maitosuklaata ja vegaanista valkoista suklaata.

2.1.2010: Hain kondomit ja muut vegaanijutut tänään postista. Tässä kondomipakkauksessa lukee: "Condoms are intended for vaginal intercourse; other uses can increase the risk of breakage." Muutenkaan missään ei sanota, etteikö pitäis käyttää näitä makukondomeja yhdynnässä tai että näissä ois sokeria. Että jos näissä ois joku terveysriski yhdynnässä, niin kai se lukis jossain.